Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Glutént hány hónapos korban...

Glutént hány hónapos korban vezetitek be az étrendbe?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Négy hónaposan kezdtünk hozzátáplálni, öt hónaposan már a gyerekorvos tanácsára kiskanál vajon kiskanál liszttel sűrítettem a főzelékeket. A mostani "trend" szerint minnél hamarabb kell bevezetni.
2010. okt. 18. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
7 hónapos a fiam, 6 hónaposan kezdtünk el kóstolgatni. 12 hónapos koráig tervezem valamikor, de nem sietek vele.
2010. okt. 18. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
azt hiszem valamikor 6-8 hónapos kora körül kezdtem, 7 gabonás tejpéppel.
2010. okt. 18. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
6 hónaposan kellett bevezetnem, doki utasítása alapján (öcsém lisztérzékeny). Minden nap daráltam babakekszet a gyümölcsébe. 7 hónapos korától pedig már lisztesen csináltam a főzelékeit.
2010. okt. 18. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
6 hónaposan.
2010. okt. 18. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
7 hós volt és a milupa 7 gabonás péppel mi is:) előbb semmiképp nem akartam. tejterméket (joghurt, túró stbb) meg majd 10 hósan, azaz 1 hónap múlva:)
2010. okt. 18. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
6 hósan.
2010. okt. 18. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

7 hónaposan, akkor még szopizott is kiegészítés nélkül. Zabkorpát, zabpelyhet kevertem a gyümölcsébe, majd babakeksz, gabonás bébiétel, tejpéppel.

Liszttel sűríteni csak most kezdtünk nemrég, 11 hónapos.

2010. okt. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!