Akinek úgymond ok nélkül sírt a babája, mi volt a baj ha ràjöttetek? Nem hasfájós.
Egy hónapos kor előtt: 2 nap is végig sírt, mert fázott ( a súlya is épp csak 150 grammot nőtt egy héten pedig folyton szopizott).
4-6 hetes kor körül éhes volt, de nem tudott a büfiktől többet szopizni, akkor folyton sírt. Utána egy szoptatás alatt 2x is büfiztettem, akkor jobb lett.
Volt, mikor álmos volt, nem tudom mennyi idősen, de arra is nehéz rájönni mindig.
Mivel zárod ki, hogy hasfájós?
Az én fiam is csak nappal sírt, de ő hasfájós volt. Szerintem szegény annyit sírt nappal, hogy éjszakára elfáradt. Nekünk a baba hinta és a babakocsi nyugtatta meg. Ezenkívül folyton sírt. 8 hetes korára lett jobb.
Bocsi, mire végigolvastam, elfelejtettem az elejét. Változó. Van, hogy negnyugszik kézben, van hogy nem. Kb fele-fele arány.
Nem hasfájós tüneteket látok. Nem pirosodik, nem rugkapál, nem huzgalja a labait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!