Ok nélkül bukós babák?
Voltunk gasztroenterológusnál, uh-n. Mind a kettő helyen azt mondták, hogy nem refluxos. Nem is eszi túl magát, mivel az orvos kérésére újra mérjük a szopikat, de csak a minimumot eszi ... Hízással sincs gond igazából. De rengeteget bukik, és érdekelne hasonló helyzetben lévő/vagy volt/ anyukák tapasztalata. Lehet valamit tenni, hogy kevesebb jöjjön vissza? Nem marja szét a kis nyelőcsövét?
Nutritont, gastrotuss babyt hasznaltunk/használunk de nem használ.
Sajnos hiaba az evés közbeni büfiztetés, akkor is jön vissza. Ha befejezte is vagy egyből jön vissza büfi helyett/ közben/ után ... szóval nem a büfi hiánya a gond
Mondták, hogy hozzátápláláskor majd el fogja hagyni, meg igazából már beletörődtem, csak érdekelnek a tapasztalatok
Nalunk ugyanez volt. Most 3 eves es vertesztbol mar regota bizonyitva van nala a tejfeherje allergia
Sajna az anyatej is tartalmazza az egyik feherjet. Beta laktalbumin. Nalunk arra is allergias. Hiaba a dieta ha osszetevore allergias. Nalunk anno csaj tapszer segitett volna ami tejfeherje mentes. De ugye kesobb tudtunk lepni. Sajnos.
Értem.
Sajnálom, hogy csak később, de legalább kiderült hogy miba baj.
Mi nist egyébként úgy állunk, hogy a doktornő és védőnő szerint is felesleges tovább vizsgálgatni, majd elhagyja. Azért remélem igazuk lesz. Ők a tápszerezést meg sem említették lehetőségként.
Egyébként meg lehet különböztetni a hányást a bukástól ? Mert azon gondolkoztam, hogy mi van ha beteg lesz, de nem tűnik fel a hányás a som bukás miatt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!