Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni egy doboz...

Érdemes venni egy doboz tápszert itthonra szülés után?Elsősorban anyatejes táplálásra készülök, de ha mégsem megy esetleg, vagy történik valami, jó, ha itthon van egy doboz tápszer gondolom, hogy ne akkor kelljen rohanni. Milyen fajtát érdemes venni?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 17:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem kell lekezlőnek lenni. Véleményt kert a kérdező, a miénk eltér, de attól még vélemény mind a 2.
2023. okt. 7. 21:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Ki lekezelő?
2023. okt. 7. 22:02
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Most pont ebben a helyzetben vagyok.

Az első gyerekkel nagyon megszenvedtük ezt, a kórházban éhes volt, nem akart szopni, talán ha akar, akkor lett volna tej is.

Itthon fejegettem, de csak kínlódás volt.

Hozattam be a kórházba tápszert meg cumisüveget, mert nem hízott, és így is 3 nap helyett egy hétig bent voltunk... Nem tűnt fel nekik, hogy ahhoz, hogy hízzon, többet kell ennie is.

Úgyhogy én etettem, máskülönben még mindig bent lennénk kb.

Most a másodikkal úgy vagyok, hogy tápszeres lesz, hacsak nem fog ömleni a tej belőlem, nem fogok kínlódni.

De mondtam a férjemnek, hogy majd szólok, hogy kell-e.

2023. okt. 7. 22:05
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Mi is ugyan így voltunk, mint az utolsó.

A korházban senki nem segített a szoptatásnál, csak rátették és ott hagytak. Persze rögtön lecuppant a kisfiam, én nem tudtam mellre tenni. Nagyon sokat fogyott a kisfiam (utolsó este sajnált meg egy nővér minket és adott tápszert).

Hazaengedtek, de semmit sem evett, pedig rögtön vettem tápszert. De addigra annyira annyira legyengült, hogy csak aludt és besárgult.

Úgyhogy vissza, újabb hét kórház.. annyira szenvedés volt, hogy én ott megfogadtam, hogy marad a tápszer.

Most várom a második babát vele meglátjuk, de nem keseredem el, ha nála sem megy a szoptatás.

Befelé fordulóba mellbimbóm, a kisfiam nem tudott ezekkel a bimbó kiemelőkkel sem szopizni, meg lehet, hogy kitartó sem voltam..így alakult :)

2023. okt. 8. 06:01
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az enyém is besárgult, azt nem is írtam.

Mondták, hogy szopizzon minél többet, az segíti a gyógyulást.

Mondom köszi. Egy élmény volt.

Ez is "bababarát kórház"...

2023. okt. 8. 08:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha mégis akarjátok a kövi bébit szoptatni szívből ajánlom a szoptatástámogatás csoportot Facebookon. Sok infó van ott és segítséget is lehet kérni ha úgy alakul.
2023. okt. 8. 08:39
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Első babámnál vettem, pedig szoptatásra készültem. Szerencsére nem lett rá szükség, de engem megnyugtatott, hogy van otthon. Pár hónapos korában elajándékoztam. Sima patikai újszülöttet vettünk.
2023. okt. 9. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!