Milyen játszószőnyeget ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Elvesztem a kínálatban, nem tudom mivel tudhat többet egy 50E feletti szőnyeg az olcsóbbnál.2023. okt. 5. 11:42
1/11 anonim válasza:
Melyikre gondolsz pontosabban? A kicsire amin van ilyen állvány és lelógnak róla a kis játékok vagy a sima szőnyeg amit leraksz, hogy ne a földön legyen?
2/11 anonim válasza:
50e?! Ugye azt tudod, hogy 3 hetet játszik rajta kb.? Ahogy megtanul forogni már egyáltalán nem fogják a lelógó csüngők érdekelni.
3/11 A kérdező kommentje:
Amit lerakok, hogy ne a földön legyen, arra gondoltam.
2023. okt. 5. 12:54
4/11 anonim válasza:
Én ilyet vettem. Jól bírta az árához képest
5/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, mint amit a 4es belinkelt. Második gyerek nő fel rajta. Nyilván az 50e forintos vastagabb, de annyit biztosan nem adnék érte. Ez is olyan anyagból van, ami jó meleg ha rajta ülsz.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont egyszínűt keresnék,mert azt olvastam, hogy a mintás szőnyeg elvonja a baba figyelmét a játékról.
2023. okt. 5. 13:26
7/11 anonim válasza:
Ahogy a 2-es írja, nagyon keveset lesz rajta, felesleges drágát venni. Jó, a 3 hét túlzás, de 4-5 hónaposan már nem fog megmaradni rajta.
8/11 anonim válasza:
Én egy paplant tettem le a padlóra. Szerintem jobb, mert mindig cserélhettem rajta a huzatot. Nagyon talalekonyan húzzák le a szülőket, 50 ezer egy pokrócért.
9/11 anonim válasza:
Nekünk ez van, jól bírja. Nagyszülőkhöz is visszük. Összehajtva sem kicsi, de kézben vihető, súlya alig van.
10/11 anonim válasza:
Amit 4-es linkelt, nálunk nem bírta sokáig. Még egy éves sem volt a lányom, egy helyen megbomlott, utána az volt a szórakozása, hogy tovább tépte az anyagot. Mondanom sem kell, elég baleset veszélyes volt, nehogy lenyeljen belőle egy darabot. Inkább vettünk egy hagyományos gyerek szőnyeget, amit sokáig lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!