Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenka, popsikrém és...

Milyen pelenka, popsikrém és törlő vált be nektek?

Figyelt kérdés
Nekünk eddig DM pelus, Weleda popsikrém és Rossmann extra sensitív törlőkendő, viszont érdekelne másnak mi vált be.
2023. okt. 4. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Fiamnál a lehető összes pelenkát kipróbáltam. Kinddel volt valami bajunk.

Végül a lidlis vált be.

Törlőből bármelyik.

Krémet először a gyógyszertárit használtuk, de azt inkább kidobtam, nem vállt be. Sudocreme.

Lányomnál egyből lidlis pelust vettem, azt használjuk csak.

Lidlis törlővel.

Polsikrémet nem használtam vele a mindennapokban. Csak ha pirosodott. 2 éves, még pelusos. Talán ha 3x kentem neki krémmel.

2023. okt. 5. 01:57
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
A popsikrém funkciója nem csak a kipirosodás ellen van, hanem, hogy zsírréteget képezve a bőrön, ne engedje a bőrnek beszívni a vizeletet, helyette a pelenka szívja be.
2023. okt. 5. 05:41
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
DM pelenka, DM sensitive popsitorlo, DM Babylove es Bepanthen popsikrem.
2023. okt. 5. 06:00
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Pelenkabol az ár döntött, mert majdnem mind bevált a pamperstől a babydreaken át a lupiluig. Úgyhogy általában babydream vagy lupilu.

Torlobol szintén, most babydream extra sensitive van nekünk is. Ott a lupilu és más saját márkásak nem jöttek be, mert nyúlnak, vékonyak (lupilu) vagy habzanak mint a nagymosas.

2023. okt. 5. 06:09
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Pelenka Lupilu, popsitörlő Babydream, popsikrémet csak akkor használtunk, ha kipirosodott neki.
2023. okt. 5. 08:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Pelusból DM Babylove, törlőkendőből szintén, a sensitive mandulakivonatosat használtuk. Krémet csak akkor kentem a fenekükre, ha piros volt, akkor Sudocremet.
2023. okt. 5. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Pelusbol ejszakara huggies, csak ez birja nalunk, minden massal atazott a kisfiam, nappalra meg igazabol mindegy, mindig mast veszek, mikor mihez van kedvem.

Egyedul a lidl-os pelust nem szeretem, annak tulsagosan is munyagos, kemeny, erdes erzete van a tobbihez kepest, ha megtapogatom, raadasul extrem budos lesz, ha pisis (nalunk, masnal meg nem).

Popsikrembol sima babylove-os van, az ultra sensitive, mert abban nincs parfum es alkohol, de en is csak akkor kenem a kisfiam feneket, ha piros. Nekem mar a korhazban is igy mondtak, szoval igy csinalom. Eddig csak fogzasnal szokott piros lenni, par napig, amig at nem tor a fog. Egyebkent soha. De az is lehet, hogy szimplan csak nem erzekeny a bore, szoval nehez lenne megmondani, hogy ez a jo ut-e vagy sem.

Popsitorlobol meg a 99% vizeset szeretem hasznalni, ebbol is azt veszem, amit epp talalok. Hipp, pampers, babylove,stb.

2023. okt. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!