Milyen pelenka, popsikrém és törlő vált be nektek?
Fiamnál a lehető összes pelenkát kipróbáltam. Kinddel volt valami bajunk.
Végül a lidlis vált be.
Törlőből bármelyik.
Krémet először a gyógyszertárit használtuk, de azt inkább kidobtam, nem vállt be. Sudocreme.
Lányomnál egyből lidlis pelust vettem, azt használjuk csak.
Lidlis törlővel.
Polsikrémet nem használtam vele a mindennapokban. Csak ha pirosodott. 2 éves, még pelusos. Talán ha 3x kentem neki krémmel.
Pelenkabol az ár döntött, mert majdnem mind bevált a pamperstől a babydreaken át a lupiluig. Úgyhogy általában babydream vagy lupilu.
Torlobol szintén, most babydream extra sensitive van nekünk is. Ott a lupilu és más saját márkásak nem jöttek be, mert nyúlnak, vékonyak (lupilu) vagy habzanak mint a nagymosas.
Pelusbol ejszakara huggies, csak ez birja nalunk, minden massal atazott a kisfiam, nappalra meg igazabol mindegy, mindig mast veszek, mikor mihez van kedvem.
Egyedul a lidl-os pelust nem szeretem, annak tulsagosan is munyagos, kemeny, erdes erzete van a tobbihez kepest, ha megtapogatom, raadasul extrem budos lesz, ha pisis (nalunk, masnal meg nem).
Popsikrembol sima babylove-os van, az ultra sensitive, mert abban nincs parfum es alkohol, de en is csak akkor kenem a kisfiam feneket, ha piros. Nekem mar a korhazban is igy mondtak, szoval igy csinalom. Eddig csak fogzasnal szokott piros lenni, par napig, amig at nem tor a fog. Egyebkent soha. De az is lehet, hogy szimplan csak nem erzekeny a bore, szoval nehez lenne megmondani, hogy ez a jo ut-e vagy sem.
Popsitorlobol meg a 99% vizeset szeretem hasznalni, ebbol is azt veszem, amit epp talalok. Hipp, pampers, babylove,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!