Mit kell tudjon egy 5 hónapos baba? Mikor kell reagáljon a nevére? Mikor kezdi érteni amit mondok neki? Mennyire tudatos a viselkedése?
11,nekünk aranyos vedononk van,annyit mondott,hogy minél többet mondjam a nevét ,szóljak neki sokszor.Szerencsere ő olyan védőnő aki felfogja,hogy a gyerekek nem könyv szerint fejlődenek.
3
Utisten bbbaaaaarr ilyen vedononk lenne! A mi vedononk szuletes ota csesztet minket, mar vedono elotti este gyomoridegem es neha reggel hasmenesem van. Kezdte azzal , hogy keveset gyarapszik a kisfiam, utana ilyet irt a statuszos papirra , hogy nagyon rovid ideig tartja a fejet par masodpercig, ez nem is volt igaz, csak itthon lattam, hogy ezt irta ra. Utana csesztetett a forgasokkal, a hozzataplalassal, hogy vekony a kisfiam, szooooval mikor mivel. Legutobb mar mondtam is a kisfiamnak a vedono elott, hogy na gyerunk, mert nem csak te utalsz ide jarni kicsikem, de en is!! Nekem nem azzal van bajom, hogy ha nem ugy “teljesitunk” , csak segito szandek legyen benne, hogy jobbak legyunk tudod …nem csak a “hat ez igy nem lesz am majd jo” meg “ezt majd mondom a gyerekorvosnak” ilyeneket mond, fuuhhh a hideg is kiraz tole, meg attol is, ha belegondolok, hogy nemsoka mennunk kell megint🙄ja es mert a beszeddel sem allunk valami fenyesen, 1szot var el, amit mindig ugyanarra hasznal es az sajnos nincs meg meg😬nalatok a beszed az hogy alalult?
#11voltam, koszonom, ha valaszolsz
13,nekünk a beszéddel nem volt gond.
A szülinapja előtt egy héttel mondta ki az elso szavát(szisza,és mutatott a macskára)onnantól kezdve nem volt megállás.most 17 hónapos és épp tegnap mondta ki az elso két szavas mondatát(Jó lesz)
15,beválik,nekem szó szerint kiszáradt a szám az egész napos beszédtől.
Estére komolyan mondom fajt a torkom.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!