Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell tudjon egy 5 hónapos...

Mit kell tudjon egy 5 hónapos baba? Mikor kell reagáljon a nevére? Mikor kezdi érteni amit mondok neki? Mennyire tudatos a viselkedése?

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#3 as az a durva, hogy igen itt vannak olyan valaszok , hogy 4-5honapos baba mar odafigyel a nevere…onnan tudom, m en is rakerestem erre korabban. Hat amugy ja persze…max a hangra figyel oda, csak sokan akarjak itt megmutatni, hogy nekik milyen csodababajuk van…mas anyukara meg rator a para. Na mindegy is…egyebkent nalatok az 1eves statuszon mondtad, hogy akkor meg nem figyelt oda a nevere, ugye van ilyen kerdes es mondott valamit a vedono vagy minden mas rendben volt? En aggodok elegge, 3het mulva 1eves statusz es hat ez a nevre odafigyeles nem a legjobb eddig, bar aminek orulok, hogy mar 10es fel honapos kora ota mutogat, ezer eve szajahoz veszi es megdonti a poharat, lepeget butorok mellett, szoval talan nincs nagy gaz😬
2023. okt. 5. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11,nekünk aranyos vedononk van,annyit mondott,hogy minél többet mondjam a nevét ,szóljak neki sokszor.Szerencsere ő olyan védőnő aki felfogja,hogy a gyerekek nem könyv szerint fejlődenek.

3

2023. okt. 5. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Utisten bbbaaaaarr ilyen vedononk lenne! A mi vedononk szuletes ota csesztet minket, mar vedono elotti este gyomoridegem es neha reggel hasmenesem van. Kezdte azzal , hogy keveset gyarapszik a kisfiam, utana ilyet irt a statuszos papirra , hogy nagyon rovid ideig tartja a fejet par masodpercig, ez nem is volt igaz, csak itthon lattam, hogy ezt irta ra. Utana csesztetett a forgasokkal, a hozzataplalassal, hogy vekony a kisfiam, szooooval mikor mivel. Legutobb mar mondtam is a kisfiamnak a vedono elott, hogy na gyerunk, mert nem csak te utalsz ide jarni kicsikem, de en is!! Nekem nem azzal van bajom, hogy ha nem ugy “teljesitunk” , csak segito szandek legyen benne, hogy jobbak legyunk tudod …nem csak a “hat ez igy nem lesz am majd jo” meg “ezt majd mondom a gyerekorvosnak” ilyeneket mond, fuuhhh a hideg is kiraz tole, meg attol is, ha belegondolok, hogy nemsoka mennunk kell megint🙄ja es mert a beszeddel sem allunk valami fenyesen, 1szot var el, amit mindig ugyanarra hasznal es az sajnos nincs meg meg😬nalatok a beszed az hogy alalult?

#11voltam, koszonom, ha valaszolsz

2023. okt. 5. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

13,nekünk a beszéddel nem volt gond.

A szülinapja előtt egy héttel mondta ki az elso szavát(szisza,és mutatott a macskára)onnantól kezdve nem volt megállás.most 17 hónapos és épp tegnap mondta ki az elso két szavas mondatát(Jó lesz)

2023. okt. 5. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
De ugyike :) remelem nalunk is beindul jobban, en szo szerint egesz nap jartatom a szamat, mindent mondok, ha csak kinyitom a hutot meg azt is. Hat remelem egyik nap majd csak nezek, mert beerik a “munkam” gyumolcse es mond valamit a kis cuki hangjan. Koszonom, hogy ennyit valaszoltal
2023. okt. 5. 16:32
 16/16 anonim ***** válasza:

15,beválik,nekem szó szerint kiszáradt a szám az egész napos beszédtől.

Estére komolyan mondom fajt a torkom.🤣

2023. okt. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!