Iker lánybabáknak Kitti és Betti, mint nevek hogy tetszenek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 15:53
11/14 anonim válasza:
Nekem túlzás az ilyen összecsengő névpár, pláne ikreknél. Azt sem lehet tudni, hogy később, ha nagyobbak, imádni fogják-e, hogy még ebben is majdnem egyformák, vagy utálni, hogy még egy normális, elkülönülő nevük sincsen. Én megvariálnám, hogy egy kicsit jobban elkülönülő nevek legyenek, egyébként nem vagyok odáig az önállósult becenevekért sem, de ha nektek ezek tetszenek, akkor pl. a fentebb említett Kitti és Fanni, vagy Hédi, vagy Lili is jobb lenne párnak (nyilván nem kell pont ezeket, csak példálózom velük).Bettit, Dettit, Lottit nem adnék, nem használnék még becenévként sem a Kitti mellett.
12/14 1112 válasza:
Úgy tudom,régen,eredetileg a Kitti a Katalin egyik becézése volt.
Bettit se adnék önmagában.
Nekem is az a variáció tetszik, amit írtak, hogy Katalin & Beatrix/Beáta/Bernadett/Bettina; meg nekem még a Betta is tetszik.
13/14 anonim válasza:
Betti, Lotti
A Kitti szép név, de nem illik a Bettihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!