Szerintetek van okom aggódni vagy ez így teljesen rendben van?
7 hetes lesz a kislányom de egyelőre nem érdekli semmi a cicizésen kívül. Minden nap a szőnyegén pár percet gyakorlunk hason, hogy erősítsük amit kell, illetve kontraszt könyvet mutogatok neki de mindegyiket megunja 1-2 perc alatt.
A félelmem csak az hogy nem érdeklődik nagyon semmi iránt, nélkülem nincs el abszolút, ennyi idősen már legalább picit el kellene nézelődnie egyedül vagy minimálisan érdeklődnie a “világ” iránt. Rosszul gondolom?
Első babás anyuka vagyok.
Erről szó sincsen, folyamatosan vele vagyok mivel igényli ugye, sírni sem hagyom és igény szerint szoptatom. Nem okoz nehézséget, nem azért kérdeztem csak meg akartam győződni hogy nem vagyunk elkésve semmivel. :)
Nekünk nagy szerencsénk van, mert a védőnőnk szoptatási tanácsadó is egyben, szóval inkább segítségünkre van mint az ellenkezője. A hordózót pedig nem adom fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!