Mezítlábasan vagy cipőben?
Figyelt kérdés
Kicsim még csak feláll, és szekrénybe kapaszkodva lépdel 1-2-t (máshol még nem, csak bent a szobában, a folyosón hiába áll fel, nem megy!). Itthon csak zokniban van, de nem tudom, jó-e így?
Ismerősök egyik fele szerint ez az egészséges, mások szerint cipőt kellene adnom rá. Szerintetek? Nektek bent miben van a baba?
2010. okt. 18. 09:26
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, h a szobák parkettásak, azon szőnyeg, ill kint még limó van. Hátha ez is befolyásol vmit a választásnál.
2010. okt. 18. 09:28
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, linó:9 (linóleum), csak a manó most is itt mászkál, nem tudok nyugodtan írni:)
2010. okt. 18. 09:28
3/5 anonim válasza:
Cipőt még járni nem tudóra nem adnék lakásban, erősödjön a lába cipő nélkül.
Szerintem a tied teljesen jó zokniban.
Amúgy azt mondják, hogy bent jobb egy jó szani, a keményen, kint a kertben pedig az a legjobb, ha mezítláb szaladgál, a göröngyös talajon. (persze nem télen)
Ha a szobában vagyunk , akkor zokniban, ha sokáig a konyhában, ahol kő van, akkor szoktam ráadni egy vastag zoknit pluszba mamusznak.
4/5 pomat válasza:
5/5 anonim válasza:
Gyógytornászhoz jártunk, és ő mondta, h amíg kinn az utcán nem megy stabilan, és amiatt nem kell venni neki cipőt, addig ne is adjak rá, max tutyit, de inkább zoknit. Ha túl hamar cipő kerül a lábára ellustulhatnak azok az izmok, amik a szép lábtartásért felelősek. Persze ez alól kivétel, ha nem tartja szépen a lábát, akkor érdemes megmutatni szakembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!