Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik a 3 honapos...

Mennyit alszik a 3 honapos babátok és hogy oldjátok meg asétát mikor mentek (de. -du. ), mennyi idöre? A fiam mindig sir ha sétálni megyünk 20percet legalább de volt hogy az 1 orás sétát végisirt mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 honapos de soha nem volt oda asétáér mikor kicsi volt még elég sokat aludt séta közben de 1honapos kora ota 3/4ora után felébred és sir,probáltam kevesebb,több ruhát adni de nem jo és miota ezek a hidegek vannak az elsö 20 perc sirás aztán vagy alszik vagy nem.De igazán nem tudom mikor kéne vinnem sétálni mert reggel 9körül kel eszik 1,5ora mulva(mire átöltöztetem,szik)már nyügös álmos elalszik 1ig aztán evés és 2ora mulva alszik 1-2orát addigra már etste van sötétbe meg nem szeret még annyira sem sétálni(talán fél a sötétöl hiába a közvilágitás),mit tegyek már gondoltam hogy melege van a bundazsákba de csak bady és plüss rugi van alatta de akkor mit adjak rá mert igy is forro a gyerek pedig csak lábzsák van rajta.
2009. jan. 2. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte a mi babánk is imádott sétálni,de most hogy hidegebb van,és több ruha kell-egyszerűen nem akar aludni a babakocsiban.Én is próbáltam több kevesebb ruhával-de semmi,nézeget és egy idő után hely hiány miatt sír.Igaz ő még csak kicsivel több mint 2 hónapos.Mi olyan 11-és 14 óra között sétálunk,főleg ha süt a napocska,attól függően mikor ébred meg.Bár mostanság az a csoda,ha egyáltalán elalszik.Nem tudom hogy a hidegtől van e,vagy hogy már bizsereg a foga helye
2009. jan. 2. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja és csak 1 rövidujjú body egy vékony pulcsika harisnya kisnadrág és egy vastag kabát van rajta.a babkocsi meg ki van bélelve egy pléddel,rajta egy lábzsák,azon belül egy pólya és így megy bele a gyerek.Az egész meg le van takarva egy takaróval meg a kocsi takarójával-és garantáltan így se fázik
2009. jan. 2. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 3 hós és ő is egy ideje már nem annyira szeret sétálni. Itthon nagyon jól elvan a babakocsiban, de ha felőltöztetve rakom bele, rögtön elkezd keservesen sírni. Van amikor már megnyugszik amikorra leérünk a lifttel, de van hogy még vagy 10 percig sír az utcán. Én sem öltöztetem túl szerintem, vékony rugira adok egy kardigánt, meg egy termo kisnadrágot, beledugom az overálba és betakarom.Szerintem annyi ruha kell rá, amit írtál. Az enyém reggel 7-7.30 kor kel, alszik egy fél órát 9-10 közt, utána eszünk és olyan 11 körül megyünk sétálni. Ilyenkor nem viszem mindennap le és ha megyünk csak 10-15 percre.
2009. jan. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!