Hány napig normális,ha nincs a babának széklete? Ettől lehet nyűgös? Valtozhat az alvási szokás?
A védőnőt és a gyerekorvost kérdezve csak legyintenek egyet "van akinek 10 napig sincs,ne aggódjak". Pont oltásra vittem,mikor jeleztem,hogy egy hete nincs széklete,akkor kaptam ezt a választ,másnap vettünk szélcsövet és tette is a dolgát,megnyugodott a kislányunk is. 4 nap után megint nyűgös lett és rossz alvó, van,hogy napközben semmit sem alszik,estére szegény így nagyon nyűgös. 9.napnál járunk,puki az van mindig,látjuk,hogy erőlködik,de széklet nincs. Tényleg hozzászokhat a szélcsőhöz vagy használhatom nyugodtan,ha már látom,hogy szenved szegény? Nagyon rossz látni,hogy sírdogál,biztos bántják a szelek is,a bent lévő kaki,de a védőnő és az orvos sem túl nagy segítség. Mik a tapasztalatok? Mit ajánlanátok?
Bocsi,ha már volt ilyen kérdés vagy tudatlannak tűnök,de első baba. 10 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!