Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok mennyi idő alatt...

A babátok mennyi idő alatt barátkozott meg a kanállal?

Figyelt kérdés
Mi 2 napja próbálkozunk vele sikertelenül mindig kiköpi a hamit ahelyett hogy lenyelné:(
2009. jan. 2. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Én kb egy hetesen adtam neki kanálból gyógyszert, abból kapja a k vitamint, az espumisant, és nagyon ügyesen megeszi róla. Etetni még nem etetem, nem tudom az menne e, még csak négy hetes.
2009. jan. 2. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
6 hónaposan kezdtem volna el a hozzátáplálást, de nem fogadta el a kanalat. Elfordította a fejét és összeszorította a száját. Minden nap egyszer kipróbáltam, mikor mi is ettünk, hogy lássa, hogyan kell. De csak 7 hónaposan fogadta el először és végre kinyitotta a száját. Volt elég tejem, így nem aggódtam, tudtam, hogy előbb-utóbb megtörik a jég.
2009. jan. 2. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Az én babám tápszeres volt, négy hósan kezdtem a hozzátáplálást és azonnal elfogadta a kanalat.(szerencsém volt:-)
2009. jan. 2. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Azonnal elfogadta,kapja minden nap a D-vitamint kiskanállal és nincs gond,meg püréket is már 5hos elmult!
2009. jan. 2. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

milyen kanalat használsz? próbáld egy másikkal,hátha.. nekünk sem volt gond. mi is a vitamint azzal adjuk neki. sőt tovább nyalogatja, nyammog rajta, mikor már üres...

3,5 hós

2009. jan. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!