Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le lehet szoktatni a kisfiamat...

Le lehet szoktatni a kisfiamat az éjszakai evésről?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapos elmúlt, de éjszaka még általában 2* eszik és ez nagyon fárasztó. Már elkezdtem a hozzátáplálást, de még semmiből nem eszik meg egy egész adagot. Meddig tart ez az éjszakai ébredés?
2009. jan. 2. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy tápszeres vagy anyatejes, de lényegében mindegy. Lehet, hogy csak egy rossz szokás és nem is éhes? A lányom is sokáig felébredt, de mint utólag kiderült nem volt éhes, csak már megszokta, és szépen elfogadta a cicit. Én úgy szoktattam le, hogy nem adtam neki enni, csak beszéltem hozzá és megsímogattam. Az első éjjel sokat sírt (nagyon nehezen bírtam én is), de a második éjjel már csak egy picit, a harmadik éjjeltől kezdve pedig végigaludta az éjszakát! Lehet, hogy másnál tovább tart a leszokás, de érdemes megpróbálni. Én nem adtam neki inni sem, mert féltem, hogy arra szokik rá. Akkor meg már mindegy, hogy szopizni vagy inni kelek fel... Azóta sem kel már fel éjjel enni, bár néha-néha megébred, akkor csak egy kis halk duruzsolás és popósimi van (ja és vissza a cumi - már ha Ti használtok). De természetesen ez annak a függvénye, hogy eleget eszik-e napközben! Nem baj, ha nem eszik még teljes adagot (még mi sem - 5-5 hó), gondolom azt utána pótolod tejjel, vagy tápszerrel. Sok sikert!
2009. jan. 2. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktattam le a kislányomat,hogy cumit adtam a szájába. Amúgy soha nem cumizik. Fogtam neki (mert cumizni nem tud) kb 2-3 percig szívta és visszaaludt,ki sem vettem az ágyból. 3 éjszaka és már végig alussza a az éjszakát.
2009. jan. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!