Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 honapos kigyermetek amire...

11 honapos kigyermetek amire megkeritek mindig teljesiti? Illetve osszetettebb kereseket teljesit mar? Es mindent ert mar?

Figyelt kérdés
Az en kisfiamnak neha, ha mondom, hogy kerem szepen, van, hogy rohadt messzire eldobja inkabb, total, mintha direkt csinalna, hogy csak nehogy nekem kelljen odaadni, repuljon minel messzebb ja es neha nekem dobja szinte, pedig nyujtom a kezem es mutattam is, hogy kell belerakni. A masik, hogy szerintem nagyon ugyi, sokmindent ert es teljesit, neha van, hogy nem is megkerem, hanem csak pl mondom, hogy majd ha lefekszunk parnara es pl lefekszik a parnara. Viszont szerintetek olyasmihez kicsik még, hogy pl vedd ki a dobozbol a golyot vagy pl menj ki a furdobe es hozd be a fesut(foldon van mondjuk lathato helyen) vagy a zoknija a foldon volt, mondtam, hogyott van hozd ide a zoknit, megnezte, de nem hozta oda. Viszont pl ha pakol ki a fiokbol mondom, hogy most csukd be, becsukja, vedd ki a cumit a szadbol kiveszi, stb csak mivel elso kisbabank, nem tudom, hogy 11honaposan mennyi mindent ertenek mar vagy teljesitenek osszetettebb dolgokat is? Vagy van olyan, hogy mar babakent is nincs kedvuk es nem csinaljak meg? Koszi, ha irtok
2023. szept. 20. 22:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jezusom de sok itt az idiota, aki unalombol valaszol, fulllll haszontalan valaszokat. Sennnkiii nem irta, hogy “a tobbi hasonlo koru ezt meg azt csinalja” nem hasonlitgattam vagy hogy elvarnek tole barmit is!!! Foleg nem masodfoku egyenletet, meg Petofit, mi a f…nak kell tulozni?? Annyit kerdeztem miket ert vagy miket teljesithet mar…annyit is lehetne valaszolni, hogy nem, ezeket meg szerintem nem erti vagy ezek még osszetett dolgok neki, stb. A normalis valaszoloknak koszonom, a tobbiek meg legyenek kicsit normalisabbak embertarsaikkal. Okej, hogy nev nelkuli oldal es nagy a szaj itt mindenkitol, de anyukak vagyunk egymas kozott, segiteni is lehetne egymast vagy segito szandekkal valaszolni!!!!
2023. szept. 21. 07:59
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Te se vagy különb!
2023. szept. 21. 08:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Hat kar, hogy nem latszodnak az emberek masok kerdeseihez irt valaszai…szerencsere sokkal kulonb vagyok!!!
2023. szept. 21. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Néhány rövid, egyszerű utasításokat megért, valamit végre is hajthat.

Bonyolultabb és összetett, több lépcsős utasításokat jóval később jön, egy 11 hónapostól nem várható el hogy két részből álló utasítást teljesítsen, max azt amit már csinált. Feleslegesen akarod aportíroztatni, teljesen normális hogy csak pár dolgot csinál meg.

Nem, nem ért meg sok mindent, sőt évekkel később is lesz, amit nem ért 100%-ig. Legalábbis ha nem faék egyszerűségű a család körülötte.

2023. szept. 21. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Hát, nem vagy egy szimpatikus lény, kérdező! Egyetlen egy nemnormális válasz nincs itt, ideértve a nyilvánvaló humoros túlzás stilisztikai eszközét alkalmazókét is! Szerintem egy anya pusztán a gyereke megfigyelésével be tudja mérni, hogy az mire képes, és nem vár el tőle mást, amit magától nem tenne, hanem pusztán megfigyeli a gyerek fejlődését. A mi sértegetésünk helyett magadba kéne nézni! A saját meg a gyereked érdekében, nem a mienkben, nekünk mindegy! Válaszaink kifejezetten a te gyereked érdekében születtek. És van egy olyan érzésem, hogy a családi életed (férj részvétele, anyós beleszólása) nem lehet rendben, azért vagy ilyen frusztrált.
2023. szept. 21. 08:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a kislányom 6 éves és ha 3 dolgot kérek tőle kettőt megcsinál (persze kivéve ha noszogatni kell), a harmadikat sokszor elfelejti már. Egy 11 hónapos nagyon pici még ha érti is a szavakat, a bonyolultabb (babaként) kérések teljesen összezavarják még.

Ha nincs kedve valamit odaadni is oké, szerintem is sokat vársz tőle.

2023. szept. 21. 09:23
 17/19 A kérdező kommentje:
#14 es #16 nagyon kedvesek vagytok, hogy igy valaszoltatok, koszonom, hogy idot szantatok a kerdesem megvalaszolasara, hasznos dolgokat irtatok.
2023. szept. 21. 14:10
 18/19 A kérdező kommentje:
#15-ös meg, ha szerinted “Egyetlen egy nemnormális válasz nincs itt” az eleg nagy gaz, nalam a normalis valasz a tieitek kozul, mivel azt irtad a “valaszaink”(gondolom te vagy az egyik szuper kedves) nem itt kezdodik, de mindegy is! Egyebkent semmi sertegetes nem volt, csak a tenyek megallapitasa es egy kis velemeny kinyilvanitas, hogy anyukak egymas kozott miert nem erdemben segitik egymast, a baromsagok helyett. A vegen az okoskodas meg aztan teljesen tevut…egy egyszeru kerdes volt, hogy erti e ezeket vagy nem, teljesiti e ezeket vagy nem. Erdekes, masok tudtak erdemben es normalis hangnemben valaszolni, szoval inkabb te gondolkodj el magadon, hogy te miert vagy fusztralt, hogy neked nem sikerult..valoszinuleg nalad vannak ferj vagy anyos gondok, azt mondjak mindenki magabol indul ki :)
2023. szept. 21. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Persze,teljesít mindent,amit kérek tőle megért mindent...amúgy nem,de gondolom ezt akartad hallani.

Gondolkozz egy kicsit logikusan.

Hogy értené meg egy 11 hónapos gyerek olyat,hogy vigye oda a zoknit neked.

Tud egyáltalán járni már?vagy mászva közlekedik?

Az én fiam 18 hónapos,és most nemrég teljesíti a feladatokat amit adok neki

Ráadásul több mindent meg kell mutatni neki,mit is akarok.ez a tanítás.

Te mutattad a gyereknek,hogy a hozd ide a zoknit hogy kell csinálni?vagy várod a csodát,hogy majd rájön magától?

2023. szept. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!