Nem eszik! Mit csinaljak??
14 honapos lanyom szoptatasa is megterhelő volt, cumizavara is lett, (sima jatszocukitol)
Tapszert nem fogadta el. Hozzataplalasa is nehezen indult, adagokat kicsiket evett, a szoptatast napkozben mar nem fogadta el, ejszaka szopott meg, mára azt is elhagyta. Prbaltam neki tejitalt, pizsihamit adni. Semmit nem iszik meg.
Vollt egy 3 honapos sulystagnalasa is, majd egy jobban evős idoszaka is, ahol masfel honap alatt 500 garmmot vegre magara szedett..most 8100 gramm 14 honaposan..(3000 grammal szuletett)
Most megint semmit nem eszik szinte, se pepeset, se rendes szilard etelt. Szajaban tartja es kikopi vagy be sem kapja.
2 vervetele volt mar, egysszer volt hugyuti fertozese, kapott arra gyogyszert, de amugy tokeletes a verkepe. Foga 12 honaposan jott ki eloszor, majd masfel honap alatt 6 bujt ki egyszerre.
Mit csinaljak? Hova menjek? Mi lehet a gond? Miert nem eszik?
A fiam 16 hónapos, és nem egy jó evő gyerek. Legalábbis szerintem. De én hasonlítgattam mindig a testvéréhez, aki iszonyatosan jó evő.
Aztán rájöttem, hogy nem szabad. Nem kell elvárni, hogy miből mennyit eszik. Most tegnap meg ma pl.csak paradicsomot evett vacsorára. Jól esett neki, jóízűen ette, ennyi. Kínáltam mellé kenyeret is, az nem kellett. Az uborkát és a paprikát kiköpte. De paradicsommal jól lakott. Most ezt kívánta.
Nem szabad stresszelni rajta. Ha nő a súlya, jókedvű, van pisis és kakis pelus, akkor nincs gond.
A fiam a 15 hós státuszon volt 80 centi és 9250 gramm. Szóval nem egy vaskos gyerek. De hízik, mert 1 évesen 8850 gramm volt. Szóval én elengedtem az aggódást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!