Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hányt az elmúlt két...

Miért hányt az elmúlt két napban a 6 hónapos babám?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két napban csak az esti vacsi után szinte az egész tartalom visszajött és nem bukás, hanem hányás formájában. Azért írtam, mert kissebb korában szokott bukni, de az nem ilyen volt.

Tápszeres baba, próbáljuk a hozzátáplálást, e még nem igazán megy. A napi menüje csak a tápszer és a különböző ízesítésű baba teák.

Nem lehet rajta észrevenni amúgy semmit mert miután a probléma megoldódik mosolyog, vidám,és nem sokára el is alszik. Vajon mitől lehet? Vigyem orvoshoz?

2009. jan. 1. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy túl sok teát iszik? Ugyanis a tea gyomorsavat csinál. És a savtól meg hányhat szegénykém. Ne adjál neki teát. Fölösleges. Adjál inkább babavizet neki. És ha most kezdted a hozzátápit akkor gyümi leveket. Jobbulást.
2009. jan. 1. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltunk, már mi is a teára, hogy az lehet a bűnös. Egy kicsit csökkentjük az adagját. Próbálunk neki, majd inkább gyümi levet. Köszönöm a gyors választ!
2009. jan. 1. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Vigyázzatok mert a gyümilé is okozhat savtúltengést. Azért mondtam hogy sima babavizet adjatok. Miért adtok neki teát? Nem kell az neki hidd el. Elég a víz is. A gyümilével is óvatosan. Az én lányom 8 hónapos de még sosem adtam neki teát és jól el van nélküle. Gyümilevet iszik és babavizet. Jobbulást a kicsikédnek.
2009. jan. 1. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ez ismétlődik,vidd orvoshoz.Az én lányom is 6 hós,és nálunk a hányások 1 hónapja kezdődtek.Először csak napi 1x,aztán van,hogy 2x,volt olyan nap is,hogy 1x sem.De hányingere van akkor is,ha nem hányik,és nem szívesen eszik mostanában.Most viszem reflux vizsgálatra,mert már minden más lehetőséget kizártak,voltunk kivizsgáláson.A citromos tea,és a gyümölcslé valóban nem jó ha refluxos,mert fokozza a savtermelést.Én nem tudok neki gyümit sem adni már.Először nem is vettem komolyan a hányásokat,mert jó evő szépen fejlődő baba.De így is szépen fejlődik,és jókedvű még a hányások után is.Remélem nálatok nem ez van.

Nem lehet,hogy csak túl sokat eszik az okozza?

Minden jót.

2009. jan. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!