Miért hányt az elmúlt két napban a 6 hónapos babám?
Az elmúlt két napban csak az esti vacsi után szinte az egész tartalom visszajött és nem bukás, hanem hányás formájában. Azért írtam, mert kissebb korában szokott bukni, de az nem ilyen volt.
Tápszeres baba, próbáljuk a hozzátáplálást, e még nem igazán megy. A napi menüje csak a tápszer és a különböző ízesítésű baba teák.
Nem lehet rajta észrevenni amúgy semmit mert miután a probléma megoldódik mosolyog, vidám,és nem sokára el is alszik. Vajon mitől lehet? Vigyem orvoshoz?

Ha ez ismétlődik,vidd orvoshoz.Az én lányom is 6 hós,és nálunk a hányások 1 hónapja kezdődtek.Először csak napi 1x,aztán van,hogy 2x,volt olyan nap is,hogy 1x sem.De hányingere van akkor is,ha nem hányik,és nem szívesen eszik mostanában.Most viszem reflux vizsgálatra,mert már minden más lehetőséget kizártak,voltunk kivizsgáláson.A citromos tea,és a gyümölcslé valóban nem jó ha refluxos,mert fokozza a savtermelést.Én nem tudok neki gyümit sem adni már.Először nem is vettem komolyan a hányásokat,mert jó evő szépen fejlődő baba.De így is szépen fejlődik,és jókedvű még a hányások után is.Remélem nálatok nem ez van.
Nem lehet,hogy csak túl sokat eszik az okozza?
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!