Váltsak tápszert? A kisfiam eddig a Beba h. a. sensitív tápszert ette, de már nem írják fel, mert 6 hónapos elmúlt. Sokan ajánlották a Dm-es Babylove bio tápszert.
HH.A. tápszert felírnak 1 éves korig, lehet tovább is, enyém 1 éves koráig azt ette, felírták...
nem tudom, nem értek hozzá, csak egyszer próbáltuk a dm tápszert de nekem úgy tűnt, nem a legjobb minőségű, így nem adtam babámnak, igaz nem is ízlett neki
Fel kellene írni még.Amúgy nem 6hós korig írják fel.
Hanem csak az 1tápszert lehet felíratni!
Mi is 6hós korig a Beba Ha Sensitive-et vettük, de nekünk azt javasolta a doki, hogy sima Beba 2re váltsunk. Ez egyébként nem vényköteles, én a Dm-ben veszem, 2.000.-
A sárgás színű kaki nem baj, ez már a tejalapú tápszertől van, szerintem ne válts
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy a Beba 2-nek a tápszer adagolókanala ugyanakkora mint a beba sensitívé vagy nagyobb?
utolsó vagyok
ugyanakkora az adagoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!