Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért van fizetett segítsé...

Mennyiért van fizetett segítségetek?

Figyelt kérdés

Milyen órabérért van pótnagyitok/dajkátok/bébiszitteretek?

Miben segít? Milyen gyakran veszitek igénybe és mekkora gyerekeknék?

2023. szept. 12. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:
89%

Régebben volt egy pótnagyi aki napi 2000 forintot kért úgy hogy nála volt a lányom amikor már nem volt nagyon beteg de mégsem mehetett oviba. Ez szinte csak a napi kajáját fedezte. Nagyon jó helyen volt mintha az igazi mamája lett volt.

Később egy óvónéni volt a bébiszitter. Igaz itthonról dolgoztam napi 3 órát de a gyerekek mellett nem tudtak megcsinálni.

Így én is itthon voltam miközben Ő is itt volt. A nagyobb 9 éves a kicsi 1 volt akkor. Egy gyerekre 1500 kettőre 2000 ft/óra volt. Játszottak, megetette a kicsit, tisztába tette, elmentek sétálni. Ez egy éve volt.

2023. szept. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!