Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A mozgás fejlődéssel lehet...

A mozgás fejlődéssel lehet kapcsolatos? (elolvasnátok! )

Figyelt kérdés
Kislányom 5,5 hónapos, az elmúlt éjszaka a mélyalvásokon kívűl(szinte 40 percenként) állandóan megébredt, ficánkolt, izgett-mozgott a keze lábba, felváltva huzigálta. Van ok aggodalomra , hogy esetleg más miatt csinálta ezeket. Gondolok olyanra, hogy görcsök rángatták stb.(nagyon sokat mozog már, forog hasról-hátra és vissza is, hason már tolat hátra fele, már a felülést várjuk olyan ügyes, nagyon aktív)
2010. okt. 17. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, mikor vmilyen mozgásfejlődési változás van, akkor rosszabbul alszanak, plusz fogzás is lehet
2010. okt. 17. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
biztos, hogy a mozgásformákat gyakorolja!semmi baja!! :))))
2010. okt. 17. 13:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem én is, mert nagyon aggódtunk. Újszülött kori görcsei voltak élete első heteiben, de azóta tünet mentes volt. Az elmúlt éjszaka nagyon furcsa volt, nem görcs szerüek voltak, hanem mint ha az áram cikázott volna benne. Össze vissza izgett-mozgott. Egész este nyugtalanul aludt. A ma estére leszek kiváncsi, ha nem javul, akkor felhívom az orvosunkat. Csak én is arra gondolok, ha eddig tünet mentes volt, akkor a mozgásfejlődés miatt lehet. Hallottam róla, hogy ilyenkor elég érdekes dolgokat produkálnak a picurik :)
2010. okt. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!