Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentetek először az...

Mikor mentetek először az újszülött babátokkal sétálni? Minden nap mentetek aztán, még télen is?

Figyelt kérdés
November végén fog születni a kisbabám, és alapvetően nagyon fontosnak tartanám, hogy minden nap megfelelő időt töltsünk majd a szabad levegőn is, de kicsit tartok attól, hogy ebben mennyire fog megakadályozni a téli hideg. Ill. erre való tekintettel mikor lenne a legideálisabb az első séta? Gondolom a szülés utáni első hétben az ágyból is nagyobb kihívás lesz felkelni, nincsenek illúzióim, főleg, hogy a negyediken lakunk egy lift nélküli házban, de kíváncsi lennék, kinek mikor jött el szülés után az első nagyobb séta ideje, és aztán ez mindennapossá vált-e (még télen is).
2023. szept. 8. 08:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Szeptember végén született a fiam. 3 hetesen vittem ki először, de még vártam volna vele, csak már rágták a fülem... Addig csak az ablakot nyitottam meg letakart buksival, ilyesmi. Mikor vittem sêtálni, egy pelussal letakartam a babakocsi mózeskosarát.
2023. szept. 8. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Igen 10-es, kulfoldon egy gyerek se beteg, soha.

Nalunk is csak azert, mert “tulfeltik” a gyerekeket (mitol is?), veletlenul se azert, mert amikor kozossegbe kerulnek, uj bacikkal talalkoznak, egymasnak adjak oda-vissza.

Igen.

2023. szept. 8. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

külföldön meg a baci is jól él,nem kell neki a csúnya kisgyerek?

Istenem ez a kedvencem amikor felhasználjak a külföld kártyát,mert ott nincs semmi gond,a kerítés is kolbászból van 🤦

2023. szept. 8. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Januar kozepen szuletett a babam, 5 naposan nekunk kellett vinni az orvoshoz, igy mar aznap mentunk egy kort (kb. 30-40 percet toltottunk kint). Onnantol kezdve mentunk minden nap.
2023. szept. 8. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

A lányom februári, vele 1 hetesen mentem először a teraszra. Nem azért, mert féltettem a levegőtől, hanem mert alig éltem konkrétan az első néhány napban. Utána viszont minden nap mentünk ki vele.

A fiam májusi, vele már a hazajövetel napján kint voltam a teraszon. Anyósom itt volt, kint beszélgettünk, közben a kicsi a kezemben volt. Minden nap kivittem, sétálni először kb.1 hetesen mentünk vele is. Addig az udvaron tologattam már babakocsiban.

2023. szept. 8. 12:32
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

Nov 19-én született, 21-én jöttünk haza, 23-án már sétáltunk, de akkor még csak rövidet a környéken, mert a császár miatt nem volt túl kényelmes a hosszabb séta. Attól kezdve szinte minden nap mentünk, mikor a férjem hazaért a munkából. Két hetes volt, mikor először egyedül kimozdultam vele.

Időjárásnak megfelelően fel kell öltöztetni, és viheted.

Mi csak akkor nem mentünk, ha nagyon szeles idő volt. Esőben sem ültem itthon, ha menni kellett, esővédőt tettem a kocsira, vagy magamra kötöttem.

2023. szept. 8. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
5 naposan vinni kellett a gyerekorvoshoz, védőnőhöz mert a covid idején nem jöttek házhoz. Utána minden másnap mentünk a tesóért a suliba.
2023. szept. 8. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Vasárnap szültem, szerdán mentünk haza. Csütörtökön jött ki a védőnő, és mondta, hogy mehetünk sétálni, mert jó idő van. Aznap már mentünk is, pedig február volt. Persze, nem ment olyan könnyen, mert császároztak, és alig bírtam menni, de akkor is jól esett kimozdulni. És nem, nem fázott meg a baba, pedig sokat aludt télen is a teraszon.
2023. szept. 8. 13:43
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
November végén, egy pénteki napon született a lányom. Hétfőn reggel engedtek bennunket haza, délután elmentem vele a nagyszuleimhez.
2023. szept. 8. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
33%
11es vagyok. Miért kell lepontozni 0-ra? Nem azt kérdezték hogy ki itt a király anyu, hanem ki hogy csinálta. 😆
2023. szept. 8. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!