Cseresznye, meggy, őszibarack? - de milyen
Figyelt kérdés
Gyermekem lassal 9 hónapos lesz és például a fenti gyümölcsöket szeretném neki adni akkor amit tavaly eltettem befőttbe azokat is adhatom (van benne tartósítószer és cukor is). Azért kérdezem, mert hogy minden napra vegyek neki bébiételt az nekem kicsit drága és szeretném minél több általam elkészítettel is etetni őt.2009. jan. 1. 19:53
1/4 anonim válasza:
Nem! Semmit, amiben cukor, pláne tartósítószer van! Adj neki sütőtököt, krumplit, almát, sárgarépát, karalábét, néha hüvelyeseket és káposztafélét. Tojást csak 10 hónapos kortól, akkor is csak a sárgáját keményre főzve. Csirke- és pulykamellfilét (a főzőlével turmixolva), esetleg egy csipet sóval, hiszen mi felnőttek is sózzuk a kajánkat és nemsokára ő is azt eszi, amit mi. Meg egyébként tök ízetlen lenne. Csirke- és pulykamáj is mehet.
2/4 anonim válasza:
Vegyél neki bébidesszertet,de ne minden napra.Mondjuk heti 2x-3x adj neki ilyen gyümit.Szükségük van rá,a krumpli,meg répa nem pótolja.A Hipp és a Nestlé nem tartalmaz hozzáadott cukrot,én is azt veszem(a többi fajta általában igen!!!)Azért nézd meg,mielőtt megveszed.Ha simán lefagyasztod,akkor adhatod neki.2 gyerekes anyuka
3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok.Mármint,ha veszel gyümölcsöt és lefagyasztod,nem pedig befőttként teszed el,akkor nyugodtan adhatod neki azt is.
4/4 anonim válasza:
Inkább adj neki narancsot-ilyenkor már lehet, meg kivit, banánt, almát, sütőtököt. És néha vegyél bébikaját.
Én is mindent itthon akartam neki csinálni, csak nem kapcsoltam időben, hogy mit kéne eltenni a hűtőbe,nemrég még cékalmérgezést kaptam, annyit ettem, hogy fogyjon, most meg nem tudok a picinek adni, mert senki nem mondta, hogy a picinek fog kelleni cékla fél évesen. Ha tudom tettem volna el. Meg barackot is..Na de kezdő anyuka vét ilyeneket:.)
Inkább vegyél akkor fagyasztott gyümit, engedd fel és turmixold azt le (és jó, ha átpaszírzod egy szűrön, hogy a héja ne legyen benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!