Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mi lehet? Csütörtökön...

Ez mi lehet? Csütörtökön kapta meg kislányom a 15 hónapos oltásokat.

Figyelt kérdés
Nem volt semmi probléma, de most fürdésnél az oldalánál a hóna alatt végig apró kis piros pöttyök vannak kis fehér ponttal a közepén, a fenekénél pedig olyan szúnyogcsípés szerű egy "halomba" 4-5.Az oltás mellékhatásainak kb.7-8 nap múlva kellene jelentkeznie,vagy rosszul tudom?
2010. okt. 16. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
5. naptól, de lehetnek eltérések.Ha nem múlik 2-3 napon belül akkor vidd el orvoshoz.
2010. okt. 16. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Rubeola.az oltástól. Szegényke:( pont hétvégén jött ki, nehogy nyugodtan lehessen szólni a hàzidokinak:( elvileg semmit nem kell kezdeni vele, lehet éjjel lázas lesz.
2010. okt. 16. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a fenekénél már egy egybefüggő dudor...olyan,mint egy nagy szúnyogcsípés..ez normális?
2010. okt. 16. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy megnyugodj hivd fel az ügyeletet és kérdezd meg mi lehet ez.

Én felhívnám.

2010. okt. 16. 20:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket,kijönnek...majd írok mi lett..........
2010. okt. 16. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Kislányomon is volt 3.Az oltás után 3.napon jött ki 1 az arcán,késöbb a másik 2a lábán.Szerintem az oltástól van.
2010. okt. 16. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
végül mégsem jönnek ki,úgy tűnik lappad a pukli,de idegesít...a kis pöttyök nem zavarnak csak ez a nagy összefüggő.azt mondta a z ügyeletes doki,holnap reggel vigyük be.
2010. okt. 16. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat,mára már alig látszik...
2010. okt. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!