Nagyon küszködünk a hasfajassal kipróbáltuk már a biogaia cseppet is gyógyászati tápot mert sajnos tapszeres a gyerekem de szart sem érnek a kérdés viszont hogy van ez a baba pocak tea keverek adható újszülött kortól?
Figyelt kérdés
Mert a vedononk és gyerek doki szerint ne adjak nekik teat de csak kínlódunk tényleg már napok óta nem tud a gyerek produkálni semmit és csak szenved rossz nézni ostoba dolgokkal ráz le a doki de a mamam szerint meg lehet adni újszülött kortól ezt a tea keveréket plane a dobozra is rá van írva .. de a doki(k) szerint meg nem használta már valaki ezt masfelhonaposan?2023. szept. 3. 15:42
11/22 anonim válasza:
Hát pedig mikor a 26. csodaszert tolod a gyerekbe, ami ilyen-olyan aromákkal van ízesítve, hogy a baba is elfogadja az izét és ott állsz egy csomó tégellyel, ami semmire nem jó, csak töltöd bele a gyerekbe, akkor igen leszarozom. Mert minden védőnő, gyermekorvos ezeket ajánlgatja, hogy Infacol, meg Espumisan, de a valós gondot 10-ből 9 embernél nem oldja meg... akkor meg minek öntsem a gyerekbe.
12/22 anonim válasza:
Nekunk is az Infacol, pocaktorna, legrosszabb esetben szelcso valt be. Illetve lajhartartasban hordoztuk korbe a lakasban.
13/22 anonim válasza:
Nálunk a Biogai sokat nem segített, de azért adtam neki, hátha…
Viszont az Espumisan és Co-Lactase Kids csepp kombináció sokat segített. Így is előfordult hasfájás amíg ki nem nőtte, de addig is nem volt egésznapos sírás. Illetve heti 1-2x szélcső segített, ha már x napig nem volt produktum csak nyűgösség,sírás.
14/22 anonim válasza:
Ezt adta nekünk az orvos. Igaz 2 éves kortól írja, de hát ha a doki úgy gondolta jó egy csecsemőnek is hát hiszek neki. Nem okozott gondot.
Volt amikor ezt a fajtát nem kaptuk, helyette tehenes mintájú cseppet adtak a gyógyszertárba, na az egyáltalán nem vált be.
13-as voltam
15/22 anonim válasza:
Találtam az előző helyett egy ilyet. Ez csecsemőkortól használható. Szerintem amit az előbb küldtem ez annak a változata. Ha esetleg kipróbálnád..
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen mindenkinek!!❤️
2023. szept. 4. 12:03
17/22 anonim válasza:
Ilyen picinek nem adunk teát, mert tápanyag nincs benne, csak a helyet foglalja a gyomrában.
18/22 A kérdező kommentje:
Végülis ma voltunk a gyerek dokinal ő csak a kömény miatt nem javasolja a teat hogy jobban meg tekeri a pici pocakjat csak valami megoldásban próbáltam kapaszkodni hogy valami hátha mert ikreim vannak és iszonyú nehéz ez így plane egyedül 🫤🫤
2023. szept. 4. 16:03
19/22 anonim válasza:
Szia, nekünk is azt mondták, hogy élettani, elmulik, stb, de nálunk extrém hasfajas volt. Végül tejfehérje allergia derült ki, Neocate Lcp tápszer segített, de 6 hét volt, míg kiurult a tejfehérje. Mindeközben mi használtunk előtte espumisant, ami csak egy hétig segített, laktaz cseppeket, szintén egy hétig segített. Az infacol jött be még. Egyébként mi a mecsek baby teát is próbáltuk, nem okozott nagyobb hasfajast, talán segített kakilni neki. Szélcső volt még a megmentőnk, és az, hogy kikönyörögtem belőle az utolsó bufit is, mert az is okozta a hasfajast. Kemény menet volt, de 3 honaposan tényleg jobb lett!! Kitartás neked!
20/22 A kérdező kommentje:
Infactolt kapja a törpe úgy nez ki javul a helyzet az 1oras alvás helyett már végig alussza a 3orat vagy 3,5orat bízom benne helyre áll a pici hasa
2023. szept. 5. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!