Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lactoherb teától lehet a...

Lactoherb teától lehet a babának híg, büdi széklete?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád??
2010. okt. 16. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
4 hónapos, anyatejes.
2010. okt. 16. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem nyálzik jobban a szokottnál? Nem nyálkás a kaki? Én megmutatnám orvosnak a biztonság kedvéért... A teától inkább görcsölhet a pocija, de ilyen nem szokott lenni tőle a kaki...
2010. okt. 16. 18:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nyálkás, csak nagyon folyós. Nem mindig, csak időnként ilyen, kb. 1 hónapja. A doki nem nagyon vette komolyan, mondta, hogy figyeljem, miket eszem. Igen, egyébként, nyálzik sokat.
2010. okt. 16. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen, amíg nem kapott mást az anyatejen és a tápszeren kívül. A Lactoherb tea nekem is felgyorsította az emésztésem, többször kellett mennem a wc-re és hígabb volt, már elnézést, hogy leírom, talán a babánál is okozhatja, mert szerintem átjutnak ezek a gyógynövények is az anyatejjel a babába is. És lesz még büdibb is a széklete.

Azt mondják, ha nyálkás a széklet, az nem jó, bár nekünk is volt olyan és nem volt baja a babámnak.

Ha nem fáj a hasa, nem lázas, jó kedvű, jól eszik, alszik, stb. akkor ne aggódj, ez is változni fog idővel.

2010. okt. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!