Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fütyi kérdés. Kell húzni vagy...

Fütyi kérdés. Kell húzni vagy nem kell húzni a kisbabáknak?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiam. Valaki húzza ? Mennyi idő mire feljön? Nekem a doktornő 6 hónaposan rántott rajta egyet azt mondta mostmár mindig igazítja. Mivel én láttam hogy fájt a fiamnak ezért nem fogom neki megengedni. Gondolom ezt meg tehet hogy nemet mondok neki rá.? Én szépen szoktam neki csinálni, mivel első baba így nem vagyok tapasztalt benne. Mennyi idő mire szépen hátra jön? Neki csak egy kicsivel lett nagyobb a lyuk és "Előbukkan" a makk rész. 1 hónap alatt én ezt vettem észre hogy nagyon lassan de haladunk.

2023. aug. 30. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

De sok beteg ember van. Húzgáljátok apukáét, ne a gyerekét! A gyereknek nemcsak hogy nem kell, de nem is ajánlott. Soha!

Amíg normál ívben pisil, nem gyulladt, nem szabad hozzányúlni. Pont azoknak van nagyobb esélye szűkületre, akiknek 1, húzgálják; és/vagy 2, hámosító popsikrémet használnak (oda kenődik, alámegy).

Egyik gyerekemnek se piszkáltuk. A kisebb 4, maga mossa, maga intézi. Sose volt gyulladt.

2023. aug. 30. 19:51
 12/15 gabcsi ***** válasza:
52%
Nagyjából 3 évesen a szoba tisztasággal egy időben kell elkezdni, szépen lassan naponta, hetente előre lépve. Ahogy írod az 5 éves ismerős gyereknek műteni kell, azt kell mondjam hogy jól fog járni, mert körülmetéltem már nem lesz panasza, így él több millió ember a világon.
2023. aug. 31. 05:39
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Azt a gyereket, akit műteni kell, annak nem élettani szűkület volt és ha húzgálták volna is műteni kéne...

3 fiam van 21, 14 és 6 évesek, egyiknek se húzgáltuk sosem, és magától lazult meg. Igaz nem 3 évesen, hanem 6

2023. aug. 31. 06:15
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Azon gondolkodsz, hogy engedd-e valakinek, hogy fájdalmat okozzon a gyermekednek? Te normális vagy, vagy azt akarod, hogy felkeresselek és megbüntesselek?
2023. aug. 31. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést, vajon hogy csinálták az anyukák a kôkorszakban, az ókorban? Mikor nem állt a nôk mellett ezer belebeszélô tanácsadó és megmondóember meg ajánlás? Csak a saját megfigyelôképessége és a józan esze? Nyilván a többség arra jutott, ha nincs gond vele, nem kell piszkálni. Illetve nem okozok fájdalmat a saját gyerekemnek. A természet kitalálta, megoldotta úgy, hogy az esetek nagy részében magától mûködjön.

Ha csak speckó tornával és szaktanácsadássak lehetne megoldani a gyerekek fejlôdését, már rég kihalt volna az emberiség. Nem véletlen, hogy mostanában a legtöbb eddigi ajánlás, hogy ezt kell meg azt kell csinálni a babával, kezd visszakanyarodni oda, hogy hagyjuk, hogy magától csinálja, magától alakuljon...

2023. szept. 1. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!