Tejbegrízt miből és hogyan készíthetem el a 13 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 13:06
1/4 anonim válasza:
Én a kislányomnak (most múlt 14 hónapos) ugyanúgy csinálom, mint magunknak. Igaz, ő kakaót iszik reggel este forralt tejből, nem tápot, 1 éves kora óta. Imádja. Ha ti még nem isztok tejet, próbáld ki, hogy nem tejjel, hanem elkészített (forralt víz+tápszer) tápszerrel öntöd fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltuk a tejet, de már sokan mondták, hogy kóstoltassam meg vele, mivel a tápszert már kb. 3 hete nem akarja meginni, csak nagy nehezen.
Félek nehogy allergiás legyen rá.
2010. okt. 16. 13:23
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg neki tejből.Ha véletlenül allergiás lenne rá,akkor az nagyon hamar kiderül.Ne aggódj!1 évesen lehet már neki tejet,tejbedarát adni.Először próbáld meg higítva 2:1 arányba a tej javára.Sok sikert kívánok.3 éves kislány anyukája
4/4 anonim válasza:
Nekem annó a dokinőm azt mondta, hogy először ételbe főzzek tejet a lányomnak, pl. tejbegrizbe. Fél liter 2,8as tejet felforralok, kicsit megsózom. Egy bögre ujjnyi mennyiségű darát öntök bele. Mikor kész, megcukrozom, a tetejére kakaóport szórok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!