Hogy minősíthető azaz apuka ki 6 hónapos kicsire "véletlen megfeledkezve" közel ráfetreng?
Azt állítja ha nem aludta ki magát akkor felejtős tud lenni gyakra.
Nem aludt, fent volt még, annyi, hogy ágyba ledőlt, közel neki a kicsire. Majdnem pánikrohamot kaptam!
És ez volt az indok. Szerintetek? ...
Hiába pontoztatok le akkor is együtt aludtunk és alszunk jelenleg is
🤣🤣
Miért volt apuka ágyában a kisbaba?
Ki rakta oda? Ha nem az apa, akkor miért kellett volna erre számítania?
Ha te raktad oda, akkor itt te vagy a hunyó, de vastagon: felelőtlenséged miatt meg is halhatott volna a kisbabád! Az meg mindennek a teteje, hogy még a férjedet hibáztatod!
Ez olyan, mintha leraknád a babádat egy forgalmas útra, és hibáztatnád azt az autóst, aki (majdnem) keresztülmegy rajta.
Okos tojások!Én meg azt nem értem,hogy lehet külön aludni?!Multkor arra riadtam fel,hogy az 5 hónapos babám fuldoklik.Bukott.Bele sem mereg gondolni ,mi van ha külön szobában van.
Múltkor a férjem játszott a 16 hónapos fiunkal és O beütötte a fejét az agy szélébe.Nem sírt,gondolom nem fájt neki.
Férjem mégis megszeppenve jött utánam,hogy hallod,véletlenül beütötte a kicsi a fejét az agy keretbe.Szegenynek olyan feje volt mint aki minimum embert ölt....Mondtam neki,hogy semmi baj,előfordul...Nem kezdtem el hisztizni,meg lehordani a sárga földig,hogy rossz apa.
Emberek vagyunk, hibázunk.
Ennyi.
Hányszor fogod még kiemelni? Te valami bolond vagy?
Ha 1 hónapja nem sikerült túllépni rajta, sürgősen keress pszichiátert. Magadnak!
Milyen apa? Szornyu! URisten, azonnal valj el tole, jobb az ilyen apukaktol tavoltartani a gyereket.
majd azert terj vissza a kerdesre, amikor veletlenul otthagyod a gyereket az agyon, mert azt hiszed, meg nem maszik, o meg pont akkor kezdi es leesik, vagy amikor majd forron adod oda neki a tejet, vagy esetleg bort iszik malnaszorp helyett. sorolhatnam...
ha nem jott volna at az ironia, neki is ugyanolyan joga van nevelni es "elrontani" azt a gyereket vagyis hibazni. hidd el, te is fogsz. nem keveset, de fel fognak noni a gyerekek.
udv egy 3 gyerekes apuka, aki mar felejtette ott a gyereket az ovodaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!