Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Soha se elég a gyerekekből,min...

Soha se elég a gyerekekből,mindig vágyódok egy következőre,lesz ennek vége ?

Figyelt kérdés

Mindigis több gyerekre vágytam kb 4 gyerek

De az elet picit atirta a mi történetünket és nemigazán lett tündérmese

Elso terhessegem vetelessel vegzodott,missed ab mutet

Utana volt egy pozitiv tesztem de a mensturacim par nap kesessel megjott es magatol leis zarult

Kovetkezo terhessegem 12 het elott darabos verzes,baba vagy marad vagy nem alapon kuldtek haza. Megmaradt 🙏,34 heten bekopogtatott a toxemia,szulesig haza nem engedtek! 41.hetre szultem vegul csaszarral ,7 hetig voltam korhazba 😔

Akkor azt mondtam 1 gyerek,tobbet nem akarok,nem birom ezt megegyszer....

Most 2 eves es azt erzem IGEN szeretnek meg egy gyereket,szeretnék babázni,szeretném ha egesznap lenne egy pici babám ki egesznap engem igenyel es engem akar

Atelni ujra mindent amit egy ujszulott erkezese ad

Jelenleg azt erzem ha ois betolti a 2-3 evet amikor mar onallosodik,mar nem akar egesznap az olembe lenni,mar nem csak engem akar,megszunik a kotelek es a szoptatas ami egy csoda...

Ugy erzem ujra akarnek megint egy babat hogy ezeket ujra es ujra atelhessem

(Termeszetesen a nagyobb gyerekek se lennenek eldobva mielott valaki írná)

2023. aug. 25. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknevelés célja, hogy a gyereknek végül egyáltalán ne legyen szüksége ránk az életben. Aki úgy vág bele, hogy ezt nem fogja fel, az sérülést okoz neki. A gyerek nem azért van, hogy neked legyen mit babusgatni. Ha emiatt akarsz gyereket még, akkor ne vállalj.
2023. aug. 26. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!