Nia, Via, Tea, Zea és Zoé? Ezek közül melyiket választanád?
Ezek a nevek tetszenek nekünk viszont a döntés nehéz.
Szeretnénk segítségeteket kérni.
Olyan válaszokat nem szeretnénk hogy egyiket sem, akkor inkább ne írj semmit és lapozz tovább egy másik kérdésre.
Előre köszönjük a válaszokat!
Szép napot kívánok nektek!😊😊
Szerintem a Tea a legjobb. Komolyan, nem cikizésből.
Szerintem a Dorothea névből rövidült, semmi köze a teaitalhoz.
Én nem borulok ki a Tea néven mert van egy ismerősöm aki 20 éve Tea. Kisgyerek volt mikor megismertem és úgy, hogy látsz egy cuki szőke kiscsajt már annyira nem volt fura.
Nekem pl a Róza az a név amit nem adnék. Nekem nagyon csúnya. A Lea névről meg egy kutya jut eszembe.
Szóval ne hallgass senkire csak magatokra. Olyan nevet válasszatok ami passzol a vezetéknévhez és mindkettőtöknek tetszik. Olyan nem lesz, hogy mindenkinek tetszene. Csúfolni pedig bármiért lehet.
Ezek közül a Nia, esetleg a Via tetszik nekem.
Szokatlan ugyan, de nem hinném, hogy bármelyik rosszabb lenne, mint egy Dia vagy Bea.
Ahogy már az előbb is írtam, a Tea és Zea nevek nem is olyan jók, össze próbáltuk a vezetéknévvel és nem jó egyik se úgy hogy arról már le is mondtunk!
Most ezek a nevek tetszenek:
1. Szofi
2. Nia
3. Zorka
4. Lea
5. Róza
6. Zoé
Ezekből szeretnénk választani.
Köszönjük az eddigi válaszokat!😊
Nekem a Róza nagyon tetszik.
Mellesleg engem Teának hívnak,nem cikiznek,nem szivatnak,nem becezik. Senkit nem érdekel.
Ezekből csakis Róza.
Utolsó, vezetéknév Fekete legalább?:-D
Kérdező, gondolj arra hogy az az édes pici lány felnőtt lesz. Ne szivasd gyerekes vagy becenévvel.
Inkább Szófia és becézhetitek Szofinak ha akarjátok.
Nia, Zea, Lia- nálam kizárva, olyan hatásúak mint egymás mögé pakolt random betűk sorozata
Róza- nagyon szép
Zorka-Kislányos
Zoé-nem tetszik, de a Róza után ez a második legvállalhatóbb nevetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!