Nia, Via, Tea, Zea és Zoé? Ezek közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Ezek a nevek tetszenek nekünk viszont a döntés nehéz.
Szeretnénk segítségeteket kérni.
Olyan válaszokat nem szeretnénk hogy egyiket sem, akkor inkább ne írj semmit és lapozz tovább egy másik kérdésre.
Előre köszönjük a válaszokat!
Szép napot kívánok nektek!😊😊
2023. aug. 24. 14:03
21/45 anonim válasza:
Mindenféle rossz szándék nélkül írom ezt, de a Nia, Via, Zea, Tea lehet, nem a legmegfelelőbb nevek a kicsinek. Persze a döntés a tiétek, de gondolj bele abba is, hogy az ember a nevét egy életen át kell viselje, és lehet nem kelt a legjobb benyomást pl. egy állásinterjún, ha a lányodat Teának hívnák. És ezzel a névvel az általános iskolában sem lenne könnyű élete. A gyerekek néha kegyetlenek tudnak lenni, neadjisten csúfolnák érte szegényt.
23/45 anonim válasza:
A Róza szerintem szép név lenne a kislányodnak.
24/45 anonim válasza:
Egyedül a Zoé ami miatt nem haragudnék anyámékra
25/45 anonim válasza:
Zoé vagy Róza többi nagyon nem.
26/45 anonim válasza:
Tea a legszebb ezek közül, ne hallgass a cikizőkre!!!
A niárol az a suta lány jut az eszembe aki dj-nek képzeli magát. A Zoé meg Ganxta lánya, nekem nem igazán testzik ez a név. A Tea a legszebb. Egyébként mit várunk, vajon miért cikizik egymást a gyerekek? Látszik h ezek a cikizős szülők nevelik őket
27/45 anonim válasza:
Nekem a Zeáról a kukorica jut eszembe. Kukorica latinul Zea mays. Róza gyönyörű név!
28/45 anonim válasza:
26os ennyi erővel lehetne Kakaó is:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!