Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A légzésfigyelő miért riaszt...

A légzésfigyelő miért riaszt tévesen?

Figyelt kérdés
Beriasztott a légzésfigyelő (Angelcare), pedig semmi baj nem volt, halálra rémültem. Rohantam be a szobába és ráztam szegény kisfiamat. Nem értem, mitől riasztott, hiszen az ágy közepén feküdt, tehát érzékelnie kellett a gyereket (egy jól fejlett, egészséges 4 hetes csecsemőről van szó).
2010. okt. 16. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is Angelcare van és írták, hogy egybefüggő felületre kell helyezni az érzékelő táblákat, így mi a rácsra tettünk egy funér lapot. Tehát rács -funérlap-érzékelő táblák -szivacs. Soha nem volt riasztásunk.
2010. okt. 16. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
nekünk amint betöltötte a 6 hót a lányunk, az angelcare gyakran tévesen bejelzett (2-3-szor éjjelente). volt, hogy pont ott voltam, és hangosan szuszogott. A mai napig nem értem, miért...
2010. okt. 17. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is riasztott a légzésfigyelő, bár nem ez a fajta van. Nálunk az volt a gond, hogy túl vastag volt a matrac és nem érzékelte a kicsit. Mostanság ezek a kókuszbetétes matracok elég vastagok és nem érzékelik a kicsiket. Úgy oldottuk meg hogy a matrac főlé tettük a lapokat rá egy vastagabb plédet és úgy a babát. Azóta semmi riasztás nem volt. De én is rémülten rohantam minden alkalommal a kicsihez. Aztán egy éjjel kifigyeltem és vele semmi gond nem volt. Tökéletesen vette a levegőt. Szóval téves riasztás volt.
2010. okt. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!