2 hetesen növekedési ugrás vagy ez valami más?
Miért akarod az alvàsat húzbi meg miért pòtolsz?!?!
Ennyi idős gyereknél az a normális ha kb állandóan mellen van.
Lehet növekedési ugrás de ne foglalkozz vele, egyen ha éhes, nem kell okokat keresni.
Kislányom 4 hónapos és 2 hetente mindig tart kb 2 napot mikor jóval többet kér enni, mint általában. :D
Szia.
Nálam ugyan ez volt. Nekem a tejtermelès is lassan indult be, rengeteget fogyott a babám az elejèn.
Itthon is sírt nagyon sokat. Hiába raktam mindig cicire. Szinte semmit se aludt, max ilyen 10 perceket. Nekem nem volt plusz tej fejve így èn tápszerrel kezdtem pótolni. Cicizès után a 3 hetesem a 60 90 ml tápszert mèg simán megette. Ès aludni is aludt utána.
8#
Felvehettem őt, cicire rakhattam, dajkáltam mindent kiprobáltam. Csak sírt ès sírt. Ahogyan megkapta a pótlást látszott rajta hogy kellett ès most minden boldogság.
Ne adj pótlàst. Nekem az elsô pàr hètben-hònapban rengeteget volt mellen a gyerekem. A ,,rekord" 3 óra volt egyhuzamban, hajnali 2-5-ig. A vègère elèggè kivoltam.
Rengeteg tejem lett a sok szoptatàstòl.
Ez a korszak nehèz ilyen szempontból. Ha az ember nem felkèszült, azt gondolhatja, hogy pòtlàs kell, azèrt van a gyerek annyit mellen. Pedig nem. Èpp ilyenkor ,,csinàlja" a tejet. Ebbe a fokyamatba a cumi, pòtlàs, szoptatàsok közti idő hùzàsa belezavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!