10 hós babám leesett az ágyról ugye nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Hiába voltam ott 100x húzom vissza az ágy végéből, de most az 1x nem voltam elég gyors. Parkettára esett szerintem nem verte be a fejét, mert átfordul esés közben(a teste az ágy felé nézett) és nem hallottam koppanást. Azonnal felsírt és megnyugtatás után már játszik, jó kedvű. Egyszer már lefordult 5-6 hónapos korában akkor bevittem a sürgösségire ott megvizsgálták külsőleg semmi baja nem volt azt mondták figyeljem 48 órán át, ha aluszékony, hány, megváltozik a viselkedése vigyem be. Szerintem nincs 50 centi az ágy magasság se. Már jár, így konkrétan nagyobbakat esik onnan viszont azért még is ijesztőbb így. “Feleslegesen” nem vinném be, hogy azokat a vizsgálatokat megcsinálják amit itthon én is tudok azaz megtapogatják, végig húzzák a talpán azt a fémet kb ennyi volt 5 perc se.2023. aug. 22. 08:26
11/13 anonim válasza:
"Nem kutya, hogy csak úgy betanítsam, még is hogyan kellene egy 10 hónapos gyereket megtanítani fel és le mászni az ágyra? Várom az ötletedet azt gondolom erre maguk jönnek rá idővel!"
Gondolom kisebbseg vagy kerdezo, eszed sehol, de pofa az van.
Ugy tanitod meg, hogy labbal elore jojjon le az agyrol. Alap.
12/13 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz de figyeld. Ilyenkor már érdemes tanítgatni lemászni. Ha látod, hogy készül az ágy széle felé, ne visszahúzd, hanem fordítsd meg és mutasd meg neki, hogy popóval tolasson az ágy széle felé. Az enyémeknek párszor megmutattuk és utána biztonságosan másztak le/fel. 🙂
13/13 anonim válasza:
Fejjel előre i dulnak el,meg kell fordítnai és leereszteni a lábára, így tanulja meg, így kell megtanítani.
Figyelni kell 48 óráig, hányás, aluszekonyság,étvagytalanság,dudor,véralafutás,láz,akaratlan izommozgás esetén orvos,illetve nézd meg, a szemével követi e a dolgokat, illetve jól reagál-e a pupilla a fényre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!