Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mit is szeretne jelezni...

Mikor mit is szeretne jelezni a kisbaba?

Figyelt kérdés

Tapasztalt anyukák hozzászólásait, segítsègèt várom :). Első babás anyuka vagyok, sajnos nem mindig tudom mikor mit szeretne jelezni a lassan 1 hónapos kislányom.

Ha èhes azt tudom a kezèt, öklèt a szájába teszi, cuppog.

Hogy jelzett nektek ha fájt a pocija, ha csak nyűgősködött, ha csak dajkálásra várt, ha pelenka cserèt szeretett volna ' kèrni', ha fájt valamije, ha jött a foga? Szóval különböző helyzetekben kinek hogy jelzett a babája? Köszi :)

2023. aug. 20. 19:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Alig egy hónapos... A problémái 99%-ban abból fakadnak, hogy rajtad akar lenni, hiszen 9 hónapig benned létezett, te vahy a biztonságos közege. Most még ne várj tőle nagy dolgokat, nagyon egyszerű igényeik vannak. Kaja, alvás, anya.

Hasfájós babánál még a pocakja okoz gondot, de ennyi.

2023. aug. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!