Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell figyelni gyerekülésné...

Mit kell figyelni gyerekülésnél? Nincs tapasztalatom, nem igazán tudom melyik jobb?

Figyelt kérdés

Véleményeket szeretnék, mert nem tudok dönteni. A lányom 7.5 hónapos, 8.5 kg, egyedül még nem tud ülni, de már nagyon kényelmetlen neki a hordozó. Mindenképpen 0-18 akarok venni. Ezek jók?

[link]

a másik

[link]

2010. okt. 15. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ültesd bele a lányod,ez sokat számit,nekünk volt olyan ülés ami szűk volt a fimank,hiába ugyanaz a súlyhatár volt.Jó ha dönthető és ha jól ki van párnázva.Szerintem a Fisheres jobb.
2010. okt. 15. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnyitni a linkeket. Csak nálam van ilyen gond?
2010. okt. 15. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Bennünket a Brendonban lebeszéltek a Fisher Price-ról, pedig tetszett. A Breviról nem tudok semmit, de ezen az oldalon láttam többfajtát is akciósan.

[link]

Az sem mindegy, hogy mennyit szánsz az ülésre. Mi végül 9-18 kg-osat vettünk, mert igaz, hogy csak 7,8 kiló a fiam, de stabilan ül.

2010. okt. 16. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp olyan ülést vegyél ami dönthető, mert még nem tud stabilan ülni, és amíg magától meg nem tanuja ne erőltesd. Mi ugyanígy voltunk anno, és mi a BeSafet választottuk. Tudom nem egy árkategória az általad választottakkal, de mi napi szinten használjuk, és sokszor hosszú utakra. Tehát az is nagyon fontos mennyit használjátok. A kettő közül szerintem a Brevi jobb.
2010. okt. 16. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:

mi sokat utazunk, 9-25 kg-sat vettünk, nem bántam meg, nagyon szereti. és ezt azért még sokáig tudja használni.

A lényeg, hogy dönthető legyen, akkor nem baj, ha nem ül még annyira stabilan és még úgyis sokáig fog szundikálni benne.

2010. okt. 16. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
07:59-es vagyok. Mi is BeSafe-t vettünk, és nagyon jó.
2010. okt. 16. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma elmentünk megnézni az üléseket, és a Tégelben láttunk egy BeSafe-t. Az eladó is azt ajánlotta. Azt hiszem az lesz amit megveszünk.
2010. okt. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!