Lehet hogy a híg tejbegríztől tovább aludna 1 éves babám mint a tejtől?
Figyelt kérdés
Ezt adnám üvegből ...2010. okt. 15. 21:29
11/12 anonim válasza:
Nem este kell teleetetni tejfehérjével a gyereket,hanem napközben,huzamosabb ideig,h telítődjön vele a szervezete.Akkor alszik éjszaka.Nekem legalábbis a védőnőm ezt tanácsolta és be is vált.
12/12 anonim válasza:
Tegnap 20:46-os válaszoló vagyok. Na de ha napközben nem kell neki? Hiába van kint a kertben egész nap, futkározik, labdázik, napközben összesen 400 gramm kaját hajlandó megenni és pl. tejpépet egyáltalán nem fogad el napközben, akkor mi van? Hiába eszik husit, zöldséget ebédre, johurtot uzsira, vacsira virslit, ha nem kapja meg este a tejpépes tápit, akkor felkel, mert éhes. Marad tehát az esti teletömés, szerintem nincs ezzel semmi baj. Próbáltam egy hétig, hogy nem adtam neki este, hátha napközben akkor megeszi, látván, hogy este nincs több, de semmi eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!