Lehetséges, hogy 2,5 hónapos babámnak a foga jön? Nagyon nyálzik szegény. Vagy mástól lehet? Mit csináljak vele?
Szia! Próbálj meg lehűtött rágókát a szájába tenni, ha elfogadja, akkor tutira a fogacska lesz. Egyébként a babák szerintem alapvetően nyáladzanak, én adtam előkét a nyakába, amikor már nagyon nyálas volt, adtam rá másikat. Kábé ennyit tudsz tenni. Nem tudom, lehet-e 3 hós kor alatt Dentinox gélt az ínyére kenni, fájdalomcsillapító hatású. Mielőtt vennél a gyógyszertárban, kérdezz rá, lehet-e használni ilyen pici babánál, de én előbb a rágókával próbálkoznék. Ha nincs rágókátok, egy kanalat tegyél be a hűtőbe fél órára, és azzal próbálkozz!
Boldog új évet!
Azt nem tudom,hogy már jön,de biztos,hogy már érzik,és bizsereg nekik.Az én babám 3 hónapos,nyálzik és tömi az öklét a szájába.Láttam olyan cumit,ami olyan mint a rágóka én azt fogom kipróbálni.
Boldog Új Évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!