Hogy altassam el? Mit változtassak. Többi lent.
Figyelt kérdés
Adott egy mindjárt 2 éves kisfiú. Az elalvással lettek gondjaink. Ma volt a csúcs úgy gondolom. Ha elalszik, utana szépen vegigalussza az éjszakát, de az elalvas botranyos lett. Lehet megkövezni engem, olyan 10 hónapos korától úgy altatom, hogy kézben, közben énekelek neki, majd lerakom a kiságyba. Ez eddig működött. Most viszont már ki akar evickélni a kezemből, ha ringatni próbálom. De nem hagyom hanem elterelem éneklés. Vegul ő is énekelni kezd. Azonban Ma konkrétan fél óra után sem tudtam letenni. Amint ágyhoz ért, sírni kezdett. Napirendunk: 7 kor ébred. 12:45kor alszik 14;30 ig. Délelőtt, délután játszi mindig van ma estig futkározott, játszott, hintázott a játszin. Ennek ellenére nem bírtam elaltani, pedig 20:45 kor kezdtem csak el.2023. aug. 16. 22:55
1/6 anonim válasza:
Próbàlhatod mèg egy kicsit kèsőbb altatni, vagy előbb felkelteni reggel. De szerintem a picit kèsőbb altatàslenne ,,nyerő". Ìgy is majdnem 12 óràt alszik egy nap.
2/6 anonim válasza:
Én ezt el se tudom képzelni, hogy egy 2 évest bárki így altat, mint egy pár hónapos babát. Hogyan bírod el? Biztosan nehéz lesz, de be kell rakni az ágyába, olvasni neki mesét, simizni a hátát.
3/6 anonim válasza:
Kicsit túlzásnak érzem a ringatást én is. Viszont 2 évesen is van egy "alvásborulás" ,úgy olvastam. Meg tapasztalom is, az én fiam is most romlott el, elalvás terén. :)
Szerintem ez már neki sem kényelmes, próbálkozhatsz esetleg melléfekvéssel, vagy ágyban simogatással.
4/6 anonim válasza:
Alakits ki valami uj esti kozos szertartast lefekves elott.
Fekudj melle az agyba, olvass meset, simogasd.
Ha egyszer ez a gyereknek is kenyelmetlen,miert erolteted? Nem ertem.
5/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy már nem kényelmes neki. Feküdj mellé, bújjatok össze, úgy a fél óra sem tűnik olyan hosszú időnek. Mondom ezt úgy, hogy a lányomnál az elaltatás minimum fél óra, de inkább több. Ő ilyen. Valamiért nehezebben nyugszik le, mint pl. a fiam.
6/6 anonim válasza:
Tedd őt le. Ne ringasd. Feküdj mellé és úgy altasd. Szerintem egyértelmű jele ez annak, hogy már ő sem szeretné a ringatást meg az éneklést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!