Babám 2 kézzel húzza magát, igy kúszik, lesz ebből szabályos kuszas?
Mennyi idős? Voltatok esetleg szakembernél, nem feszes? Eddig rendben volt a mozgásfejlődés?
Amúgy én azt olvastam, hogy a kúszás nem baj ha "szabálytalan". Mármint nincs szabálytalan kúszás. Ha halad előre/hátra/oldalra bármilyen módon akkor az kúszásnak számít. A mászás fontos, hogy szabályos legyen. A kisfiam is csak az egyik lábát használta kúszásnál, nem volt gond, mászásnál már jól használta.
Nincs szabálytalan kúszás.
Ha most kezdte még bármi lehet belőke amúgy.
Fiam az egyik lábát húzva, mint egy sebesült kúszotz. Hülyét kaptam tőle. Elvittük konduktorhoz, azt mondta semmi baja! a gyereknek. Se nem feszes semmi, egyszerűen ilyen a technikája. 3 hétig tolta így, utána egyszer leszokott erről.
Furák ezek a kisbabák...
Az én kislányom is fókázott csak eleinte, majd két nap múlva már a lábait is használta.
De végeznünk kellett 3 gyakorlatot,hogy szabályos legyen, igaz, így se teljesen szabályos neki..
Miert idegesit a babad tok normalis mozgasfejlodese?
Nem ertelek. Es minek eroltetni barmit is, ha magatol is kepes vagy kepes lesz ra hamarosan?
Keress fel egy szakembert es remelem, ha az o szajabol hallasz hiteles informaciokat, akkor megnyugszol es elhiszed.
A kisfiam sem kúszott szabályosan, pedig jártunk dévényre. Gyakoroltam vele sokat otthon is, de hiába.. 😃
Aztán inkább hamar mászni kezdett, azt már szépen csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!