Nyelt le valakinek a babája kis mennyiséget szteroidos krémből?
Másfél eves kislányomnak egy ilyen krémet használunk most kiutesre és pelenkazas közben a kezébe került a krém és kiragta sajnos, és kicsit biztos le is nyelt. Tudom, nem kellett volna eleve a kezébe kerülnie, sajnos ezen már nem tudok változtatni. Hívtam azonnal az egészségügyi toxikológiai szolgálatot, ott megnyugtattak, hogy nem lesz semmi baja, akkor lenne ha többször fordulna ez elő. A kislanyomon se látok semmit, nincs rosszul (legalábbis eddig, lekopogom)!
Járt már valaki így?
De, tudtam mit mondani, komkrétan azt, hogy a toxikológus tanacsát semmi féle Gyakoris "tapasztalat" nem írja felül.
És kicsit el vagy szállva magadtól. Nem csak neked válaszolok, hanem mindenkinek, aki később ilyen vagy hasonló problémával ide téved.
Tudod:ez az internet.
De ha felhívod a tudakozót, ott is elmagyarázzák. Vaaaagy kérdezd meg Gyakorin.😉
Ki a fene mondta hogy én felül akarom írni a toxikológus által elmondottakat az itt elhangzó dolgokkal? Mindössze egy kérdés volt, történt-e már valakivel ilyen és abban az esetben lett-e bármi következmény. Semmiféle olyanról nem volt szó hogy nem a toxikologus által elmondott dolgot fogadnam el, csak tapasztalatokra voltam kiváncsi. Ha nem bíznék abban amit a toxikologia mondott , nem hívtam volna fel őket.
És fogalmam sincs az másnak miben segít aki ideteved, hogy megkérdezed, miért kérdeztem meg itt. Igen, ez biztos nagy segítség lesz másnak is. A kotozkodes.
Az első két valaszolonak köszönöm az értelmes, témához kapcsolódó hozzászólást! A kislánynak nem lett végül valóban semmi baja, jól van, minden rendben. Ezennel én le is zárom a témát, felesleges ezen tovább rugózni.
Értem. Csak megkérdezted. Semmit nem akartál a válaszokkal, csak jól esett megkérdezni.😅
"Semmiféle olyanról nem volt szó hogy nem a toxikologus által elmondott dolgot fogadnam el, csak tapasztalatokra voltam kiváncsi."
Röhely. A szakember minden eshetőséget elmondott a konkrét készítmény lenyelésével kapcsolatban, az tuti. Semmi "tapasztalatra" nincs szükség emellé.
Azért az a nevetséges hogy itt a gyakoriKÉRDÉSEK-en nem lehet kérdezni megengedett kereteken belül akármit.
Kedves, elárulom erre van ez az oldal.
#16. De lehet.
Csak számolni kell azzal, hogy olyan válaszok is érkeznek, amrlyek nem tetszenek neked.
Főként, ha veszélyes butaságot kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!