Rosszul evő babával mit tegyek? 18hónapos,nagyon válogat,alig akar megenni valamit azt is kis mennyiségekben.Tudom,hogy 3-4 foga is jön,ez lehet az oka?Már nem tudom mit főzzek amit meg is eszik...
Figyelt kérdés
Van hogy 3féle kaját is rakok elé.
Ha ízlik neki akkor eszik szépen.Újdonságokat szinte alig akarja megkóstolni.84cm és 11kg.
2020. nov. 25. 12:29
1/3 anonim válasza:
Ez a baj, hogy háromfélét is raksz elé. Így lett válogatós és így leszel te rabszolga. Egyfélét rakj elé, ha nem eszik, vedd el előle és várd meg míg éhes lesz, akkor majd megeszi.
2/3 anonim válasza:
Én igazán válaszkész vagyok, de a kajával nem hagytam már ennyi idősen hogy hülyét csináljon belőlem. Ha valamit egyértelműen nen szeretem, akkor nem erőltetem. De nem kínálok neki három féle ételt sem.
Ennyi idősen már nem hal éhen. Nekem amúgy is van egy elvem hogy evést nem erőltetek, így ha három falat után neki elég volt akkor részemről rendben.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van.Ma telt be nálam is a pohár,ha nem tetszik ami van,akkor eszik majd később...
2020. nov. 25. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!