Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem fura ez? Őrlődöm,...

Csak nekem fura ez? Őrlődöm, menjünk-e.

Figyelt kérdés

Férjem barátjáéknál 30.án született a baba.

Apukának első gyereke, anyukának 3.(23évesen, 3 apától. No comment).

Hétfőn irtak, szombaton lesz náluk egy tejfakasztó buli tartva.

30fő, köztük gyerekek is.

2 hetes lesz kb a pici. Én is laza szülő vagyok, voltam, de nem hinném hogy egy 2hetes babának egy 30fős, hajnalig iszogatós buli "jót tenne".

Férjem menni szeretne, de én őrlődök.

2 és 4 évesek a mi gyerekeink. Nem betegek, de sosem tudni mi lappang pl bennük.

Elszeparálni nem tudja a babát, kicsi a házuk.

Szivem szerint nem mennék, a baba érdekében, de abból meg sértődés lesz.

2023. aug. 10. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi erővel a saját gyerekekben is bármikor lappanghat valami. Én úgy mentem haza a korházból a 3. gyerekkel, hogy a legnagyobb épp hányós-hasmenős vírusos volt. Nem tudtam elszeparálni, de nem is kaptuk el. Itt nem áll fent semmi ilyesmi. A szülők úgy ítélik meg, hogy társaságra vágynak, nekik belefér baba mellett a 30 fő. Legalább edződik a pici immunrendszere. Ha álmos, úgy is aludni fog. Az ilyen pici babákat még a zaj se zavarja. Azt később szokják meg, hogy felébrednek erre-arra, ha mindig csendben lesznek altatva. Ne örlődj! Ha van kedved, menjetek! Ha gond lenne, nem hívtak volna.
2023. aug. 10. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10# ha az apával olyan jóban vagy, miért nem kérdezed meg, hogy biztos jó ötlet ez?
2023. aug. 10. 13:39
 13/20 A kérdező kommentje:

12!

Férjem megkérdezte az apukát, jó ötlet-e. Annyi volt a válasz, hogy "hát az 'anyuka' nem mondta, hogy nem kellene"

2023. aug. 10. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Mekkora egy Karen vagy te, jó ég:D
2023. aug. 10. 15:33
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
13# csak nekem tűnik úgy, hogy ezért is anya a hibás a jó fej haverod semmikèpp? Na én feladom.
2023. aug. 10. 15:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Karen?

15! Csak neked......

2023. aug. 10. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Jah, az apukának eszébe se jutott, hogy nem kéne, de ő nem kretén, csak az anya, hogy megengedi. Te hallod magad? Ne vetíts már, jó ég! Legyen benned annyi önkritika, hogy legalább magadnak beismered, hogy utálod, mint a szrt. Ami amúgy lehet jogos. De, hogy ő is utál téged, az tuti. Én már látatlanban se bírlak.
2023. aug. 11. 10:10
 18/20 A kérdező kommentje:

17!

Deszar nekem, hogy nem bírsz. Most mi lesz?

2023. aug. 11. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Még én is leszarom. De nem is az volt a mondandóm lényege, te bánat.
2023. aug. 11. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:
11 vagyok. A 13-as válaszod alapján annyiban módosítanék, hogy én magam kérdezném meg az anyukát, hogy ő mit szól a bulihoz. Ha csak nem mer nem-et mondani az apának, akkor biztosan nem mennék oda tömegnek. De ha tényleg akarja ezt a felhajtást, akkor mennék. Rohadtul el lehet fáradni egy baba mellett, de az is pehet, hogy vágyik a társaságra. A “nem mondta, hogy nem” számomra nem egyértelmű, hogy mit szeretne az anya.
2023. aug. 11. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!