Csak nekem fura ez? Őrlődöm, menjünk-e.
Férjem barátjáéknál 30.án született a baba.
Apukának első gyereke, anyukának 3.(23évesen, 3 apától. No comment).
Hétfőn irtak, szombaton lesz náluk egy tejfakasztó buli tartva.
30fő, köztük gyerekek is.
2 hetes lesz kb a pici. Én is laza szülő vagyok, voltam, de nem hinném hogy egy 2hetes babának egy 30fős, hajnalig iszogatós buli "jót tenne".
Férjem menni szeretne, de én őrlődök.
2 és 4 évesek a mi gyerekeink. Nem betegek, de sosem tudni mi lappang pl bennük.
Elszeparálni nem tudja a babát, kicsi a házuk.
Szivem szerint nem mennék, a baba érdekében, de abból meg sértődés lesz.
Hiába akarsz a baba érdekére hivatkozni, attól, hogy ti nem mentek, a másik közel 30 ember igen, szóval a kisgyerek nem lesz kevésbé kitéve. A csajnak 2 másik gyereke is van, akik oviból, játszótérről így is, úgy is hazahozhatnak valamit.
Ha meg a csaj nem szimpi, ki kell mondani, hogy ez a baj.
"Apukának első gyereke, anyukának 3.(23évesen, 3 apától. No comment)."
Ez a lényeg. A kérdés kapcsán semmi relevanciája nem lenne annak, hány apától szült a csaj.
Herótod van tőle, azért nem akarsz menni, a többi körítés.
Az apukával jóban vagyok, a csajjal valóban nem.
De most tényleg csak a babát nézem.
Kedves 9!
Ha nem akarnék menni, nem őrlődnék rajta......
Mint írtam, az apával jóban vagyok. A meghívottakkal is. A babára is kíváncsi vagyok.
Fel tudnám magam találni úgy, hogy anyukának egy hello-t szólnék egész este, hidd el.
Csak nekem valahogy nem fér a fejembe, hogy egy 2 hetes baba mellé hogy lehet ennyi embert meghívni, éjjelig ivászatot rendezni.
És igaz, ha mi nem megyünk,(mondjuk írtam, férjem mindenképp megy), 3 emberrel lenne kevesebb ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!