Miért nem alszik ha hulla fáradt?
Tekergozik négy kezlabra húzza magát fel ül. Nem sír csak nyekereg! A cicin cumizik.
Szelek nem bántják az inyet bekentem ötletem sincs mi lehet.
Ez nem opció , napközben 2x aludt egy rovidet meg egy hosszút! Fürdés után rögtön elaludt fel órát , fel9kor megébredt es mostanáig ébren van. Egyébként 9 hos!
Gondoltam megint valami változás lehet, éjszaka gyakorol ha mozgasfejlodes van, es épp elkezdett ma este oldalazva lépegetni. Talán ez zavarhatta meg ismét.
Az én kisfiam azóta folyamatosan ezt csinálja, hogy hirtelen beindult több mozgás (mászás, ülés, állás) rövid időn belül. Van, hogy nem is foglalkozok vele, mert nem is kezd sírni, a nyekergésbe, mocorgásba meg belealszik... ő egyébként 11 hós majdnem, szóval hónapok óta "mozgalmasak" az éjszakák, bejárja az ágyat, és mindig totál lehetetlen pózokban találom :)
Amúgy ma éjjel ő is ébredősebb, lehet van valami a levegőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!