Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet? Arcán piros...

Mitől lehet? Arcán piros kiütések, karján piros kis hólyagok. Ételallergia okozhatja?

Figyelt kérdés
Az orvosnak mutattam, adott rá kenőcsöt,de semmit nem használ. Inkább az okát kellene tudni.
2010. okt. 15. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a baba? Mivel táplálod?
2010. okt. 15. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
15 hónapos,babtajat kap, de minta azóta lennének ezek.
2010. okt. 15. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg hogy nem azt adod neki,mert valószínű hogy attól lehet.Ne add neki hátha elmúlik.
2010. okt. 15. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló, csak ő 18 hónapos. k.b 1 éves kora óta vannak kiütései, allergiavizsgálat nem mutatott semmit. Hypoallergén fürdető, gyógyszertári kenőcs sem használ. Múltkor ajánlott egy homeopátiás szakértő Schüssler-sót, szerinte ásványi anyag hiánytól vannak az ekcéma szerű tünetek. Hát nem tudom, még nem vettem, de ki fogom próbálni, talán ártani nem árt.
2010. okt. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!