Hogy szárítotok télen ruhácskákat lakásban
szárítógép nélkül?
Figyelt kérdés
Helyileg nem nagyon férne hozzánk be szárítógép. Ti hogy oldjátok meg ezt télen, hogy ne penészedjen be a lakás? Van erkélyünk, de ott 3-4 nap mire megszáradnak a dolgok...
Nekem sincs szaritogepem, viszont rakattunk klimat, a falon nem foglal helyet es speci paratlanito funkcio van rajta.
2023. aug. 7. 19:07
12/25 anonim válasza:
A gyerek ruhait a babaszobaban, mienket a nappaliban. Sosem peneszedtunk.
2023. aug. 7. 19:41
13/25 anonim válasza:
Volt amikor a nappaliban szárogattam a ruhákat, sosem volt ez miatt penész, rendszeresen szellőztettünk. Most megoldottuk, hogy a fürdőszobában legyen plafonra szerelt szárogató, ott tud szellőzni, mert van ablak. Van a mosógépen számító program, de sosem szárított teljesen, ugyanúgy kellett teregetni a ruhákat.
2023. aug. 7. 19:56
14/25 anonim válasza:
Nekem is mosó szárító gépem volt világ életemben. Én csak a törölközők és ágyneműk szárítására használom mert az illata totál elmegy a szárítástól a ruháknak, arról nem beszélve hogy pl a decathlonos ruhák mind össze mennek szárítás közben.
Inkább mosok minden nap fél adagot amo gyorsan megszárad a radiátor előtt
2023. aug. 7. 21:17
15/25 anonim válasza:
Páramentesítővel szárításra állítva
2023. aug. 7. 21:25
16/25 anonim válasza:
Aldiba vettem pára mentesítőt, nagy tartálya van, 1 este alatt minden megszárít
2023. aug. 7. 21:28
17/25 anonim válasza:
Nincs szaritogepunk, sehova nem fer el, mosogep tetejere se (foleg, mivel az a konyhaban van a pult alatt 😅).
Hat, vettem meg egy szaritot, mert egyszeruen rengeteget kell mosnom, refluxos a kisfiam es sokat bukik, szoval altalaban 2 szarito all, tele ruhakkal.
Soha nem volt meg peneszunk, nem ezen mulik, mar korabban leirtak, hogy miert alakulhat ki.
2023. aug. 7. 21:48
18/25 anonim válasza:
Légkondi közelébe teregetek és ráirányítom a légáramot. Nem szárítom meg teljesen, de 2-3 órán keresztül járatom melegítve. Sosem penészedtünk.
2023. aug. 7. 22:13
19/25 anonim válasza:
Nekünk is páramentesítő, egy éjszaka alatt 5-6 liter vizet kivon a levegőből, reggelre szárazak a ruhák, ha este mosok. Jó beruházás volt.
2023. aug. 7. 22:41
20/25 anonim válasza:
19, nem biztos :)
Az aldis cucc egy 400 wattos ketyere. Működteted 7-8 órán át az 3 kwh, míg a szárítógép 1,5-2 óra alatt végez és 1,7 kwh a vége.
Opcsóbb, gyorsabb, kisebb helyet foglal és csendesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!