Szerintetek rossz alvó a babám, vagy ez a normális?
Este 9-10 körül alszik el, legjobb esetben 3kor kel enni de ez elég ritka, inkább 2, de van hogy már 1 órakor fent van. Miután eszik ( ez van hogy fél ora van hogy egy mert sajnos néha bealszok én is közben - kérlek ne itéljetek el!) Nagyon ritka hogy szepen aludna tovább. Fészkelődik, úira megébred vagy éber... A legjobb esetben alszik utána még 2-3 órát de ez egy héten kb 1x van. Mit csinálok rosszul? Már teljesen kivagyok mert minden nap 3 órát alszom mióta megvan... ez nálatok így van/volt?
Bocsi hosszú lett, de bármilyej tanácsot szivesen várok. Egyébként anyatejes baba.
Csak azt nem írtad, hogy mennyi idős…
Bár nekem tök normálisnak tűnik, még csak rossz alvónak se mondanám. 3-4 órákat alszik egyben.
Szóval 3 hónapos.
Nem, nem rossz alvó. 3 hónapos.
Három.
Hát ez ilyen sajnos. Az én elsö fiam is ilyen volt, sőt rosszabb, totál kivoltam vele idegileg egy idő után.
8-9 hónapos kora után kezdett javulni a helyzet, de 1,5 lett, mire elkezdte átaludni az éjszakákat. Még most, 2,5 évesen is felkel éjjel heti 2-3 alkalommal.
3 hónapisan mit vársz? Nekem 6hónapig óránként kelt mind a 2 gyerekem.
1 éves korukig 2-3 óránként.
A nagy 4 éves, a mai napig kel 1x.
A kicsi 23 hónapos, 3-4x kel a mai napig.
Írtam hogy elvárok valamit?
A kérdésem az volt hogy ez lenne e a normális az ekkora babánál.
Barátnőm kicsije szintén ennyi idős és 13 órát alszik 1 keléssel, neki ezek szerint nagy szerencséje van.
Köszi hogy válaszoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!