Hányszor borul ki egy nap egy darkorszakos gyerek? Ez normális kategória?
13 hónapos a lányom és olyan hisztiket nyom, hogy megőrülök bele. Sikít, csapkod, vergődik, beveri a fejét, még jobban ordít, rúgdos, olyan hülyeségeken, hogy nem teszem fel őt a szekrény tetejére, nem tudja letépni a cumi fogantyúját, nem tudja odébb tolni a 100+ kilós étkezőasztalt, nem iszok bele a tápszerébe. Napi 5-6x biztos elolvad az agya ilyeneken és úgy ordít, mint akit megszállt valami. Próbálom elkerülni a hisztit okozó helyzeteket, megértéssel állni a frusztrációjához, elterelni a figyelmét, ha megoldani nem tudom a problémát, de úgy érzem mostmár, hogy megőrülök abban, hogy ennyire elnyomom magamban, hogy engem is idegesít, hogy állandóan vinnyog valami hülyeségen. Ha aludni kell, akkor is olyan hisztit csap, 2 óra visítás mire elalszik, azt is azért, mert kb elájul a fáradtságtól. Enni sem eszik normálisan, mert nem akar háton lenni, máshogy viszont meg sem próbál enni, hiába próbálgatom tanítani neki hónapok óta.
Ez a dackorszak? Ez ilyen lesz 3 éves koráig? Egy-két hete tart ilyen durván, de néha úgy érzem, hogy egy-egy ilyen hisztiben is megbolondulok, nem hogy évekig ezt hallgatni. Egy ilyen alkalom a fél órától a 2 óráig bármeddig eltarthat. Úgy érzem, hogy egész nap üvölt a gyerek.
Nekem a fiam 16 hónapos,lekopogom heti kétszer van kisebb hiszti,sosem volt hisztizos eddig még(persze ez nem jelenti,hogy nem is lesz)
Lányom ilyenkor mar nagyon hisztis volt,ami meg is maradt neki kb 4 éves koráig.
Egy nap vagy 100x borult ki ,szinte a semmi miatt is
Köszönöm első, ezt a megnevezést megpróbálom. Akkor ezek szerint nincs korán még ahhoz, hogy tényleg dackorszak legyen.
#2 A lányod 4 éves koráig konstans ilyen volt? Vagy volt jobb és rosszabb időszak, mint pl. a szeparációs szorongásnál.
Voltak jobb napok,rosszabb napok,de általában több volt a rosszabb nap mint a jobb sajnos.
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!