Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Libero comfort és libero...

Libero comfort és libero touch vélemények ? Eddig a newbornt használtuk, most touchot vettem, de éjszaka van hogy oldalt kifolyik a pisi.. a komfort még nagy kicsit így az pihen a szekrénybe.

Figyelt kérdés
DM et próbáltuk, de abból éjszaka mindig IS kifolyik.. napközben nincs baj egyikkel se ..

2023. aug. 2. 08:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok, tegnap vettem premium caret, sajna nem volt 40 darabos csak a 76 darabos volt, először megbotránykoztam, mert a hátulja nem gumis, illetve vékonynak gondoltam, de kellemesen csalódtam, este 10 kor került fel a picire, és reggel 9 kor vettem le (meglepő módon eddig aludtunk 😳 pedig 6 kor szokott kelni.)

Na szóval nem jött kis a pisi😁 nem akarom elkiabálni, remélem nem csak egyszeri alkalom volt, úgyhogy maradok a liberonál nappal és este premium care.

Gondoltam leírom, hátha valakinek segítség lesz ha hasonló helyzetbe kerül.

(Egy negatívum hogy a belső háló elválik, így azzal nem vagyok elégedett, de ha nem folyik ki a pisi akkor üsse kő)

Köszönöm a javaslatot!:)

2023. aug. 4. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ez a furcsa hàlós kialakítás azért nem tetszett, mert pl. kakának a nedvességét elvezette, így ha nem sikerült szinte azonnal cserélni a pelust, akkor körömmel kellett a gyerek fenekéről lekaparni, mert ami a hálón fennakadt, az egyből rászáradt...
2023. aug. 4. 22:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Na igen … én ezért csak éjszakára teszem (akkor halistennek nem kakil😂)
2023. aug. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!